Lugn måndag

Har varit rätt så lugn dag idag, vilket har varit jätte skönt! Kan behöva lite vila för halsbrännan verkar inte vilja ge sig efter 1 vecka?! Bra att det är höstlov iallafall så jag har chansen att krya på mig riktigt!
Har precis sett klart Toy story 3, faktiskt väldigt bra och lite sorlig. Har bestämt att det ska bli en tidig kväll ikväll för jag har ändå inget att göra så jag säger godnatt!

Bild från i vintras.


Amerikanska pannkakor


Det har varit jätte kul hos Amalia! Igår kväll gick vi ut på en kvällspromenad, det var alldeles mörkt och vi gick 7 km. Ärligt så var faktiskt lite rädd, hehe men det gick bra ändå. När vi kom in drack vi te och flamsade oss som vanligt.
Nu på morgonen gjorde vi en god frukost med amerikanska pannkakor, äpplen och banan. Sen har vi tagit det lugnt och tittat på en seg men ändå sorlig film. Efter den långa filmen gjorde vi go' lunch med pasta, pesto, stekta solrosfrön och tomater. ♥ Amalia är en riktig begåvning på matlagning!


Amalia

Härligt att ha ett städat rum för en stund iallafall! Har precis ätit och just nu håller jag på att packa ner lite kläder för klockan 8 åker jag till Amalia! Trevligt trevligt! Underbart med lov. ♥

Bild på Amalia och jag i augusti.


The clock


GODMORGON! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan, vi får en extra timme på lovet!
Nu ska jag iallafall börja dagen med att städa mitt rum för annars kommer mina katter sno saker från golvet! Haha lite roligt faktiskt, de vet att de inte får ta saker så de springer snabbt ner och gömmer sig. Nä nu är det dax att börja så jag bli klar så snabbt som möjligt!


Jag har världens bästa vänner!


Denna goingen fick bli min middag idag och det var lite roligt att sitta och äta ur en låda, hehe.
Ikväll har jag iallafall haft jätte kul, har alltid lika kul med gänget! Blir så glad när jag är med dem! Tyvärr tog jag inga bilder för precis innan jag skulle åka såg jag att det var lågt batteri så det blev inget.
Sprang runt som en galning innan för jag hade värsta beslutsångesten om jag skulle vara catwoman, djävul eller en tiger, tillslut fick det bli en tiger som ni ser i inlägget nedanför.
Använde mig av en kladdkrita så det var lite svårt att få bort från ansiktet men efter en del tvättande gick nästan allt bort. Tog en dusch när jag kom hem för jag får oftast ont i huvudet om jag har hårspray i håret för länge, speciellt när det är överdrivet mycket. Men nu ska jag sova, godnatt!


Halloween fest!

Nu är jag klar inför halloween festen! Det fick bli en tiger efter många om och men. Hoppas ni får en bra kväll och om ni ser en tiger ikväll så är det nog bara jag. ;)


Halloween

Goddag! Vaknade med halsont och huvudvärk, att det inte ger sig!! Men det blev lite bättre efter en god frukost. Efter frukosten gjorde jag mig iordning för att åka och handla godis till ikväll då jag ska på halloween fest hos Issa! Dock vet jag inte vad jag ska vara.. Får springa runt och leta upp lite saker som duger, annars kommer det säkert bli en blandning, haha. Nu ska jag gå ner och ta en alvedon sen letar jag upp lite saker till ikväll! Kram


Fredagskväll


Efter den härliga bastun, popade jag popcorn och tog fram dricka framför idol!
Tur att inte någon av mina favoriter åkte ut, pjuh. Kan lätt bli sur om den jag hejar på åker ut, hehe.
Min kväll kommer fortsätta att vara lugn , är rätt så trött men jag får se helt enkelt vad jag hittar på. Ha en bra kväll! ♥


Mys tofflor


Titta vilka söta tofflor jag fick av pappa nyss! Perfekt för höstlovet, när det är regnigt ute och kallt. ♥
 Har precis ätit en god middag med kött, potatisklyftor, varma grönsaker och champinjon sås! Har faktiskt börja gilla svamp mer nu än förut då jag verkligen hatade det. Ibland är det bra att smakerna förändras.
Nu ska jag bege mig till en varm bastu! Kramiiis.

 


Träningsskor!

Det fick bli ett par svart/rosa träningsskor från inter sport. Riktigt härliga var dem att springa i!


Nu är jag friiiii

Äntligen lov! Trodde faktiskt aldrig det skulle komma, lektionerna vi hade idag kändes som en evighet. Men men, nu är det iallafall lov och ojoj vad jag är glad!! haha. När vi kom till skolan var det massivs med pumpor, balonger och ljus i mitten. Sen när de släkte blev det jätte mysigt, det var även tävlingar och film men det kändes som att alla klasser förutom vi fick vara med på det dära. Vi hade lektion, tråkigt. Sen sista lektionen hade vi matte prov, får helt enkelt se hur det gick när jag får tillbaka resultatet. Sen efter skolan åkte jag med pappa för att köpa nya träningsskor, så nu har jag ett par! Nu är det väl bara ut och springa! Kanske inte idag ..
Här är bilder från mitten på morgonen, dock var det ljust då för de hade inte hunnit släcka.


Matematik

Efter en stunds pluggande tog jag en paus för att titta på robinson, hitills känns det ganska bra inför imorgon. Får hoppas att jag inte får hjärnsläpp imorgon bara. Sista skoldagen imorgon innan lov, gryyymt härligt! Inte heller så jobbig dag imorgon så det blir nog bra. Efter skolan ska jag kanske titta på ett par efterlängtade träningsskor! Godnatt


You can hate but never break me


Haft låten på hjärnan hela dagen, inte så svår text..


1 dag till sen är jag fri

Halloj! Idag åkte jag och Issa bussen in till stan, och det första jag får syn på när jag kommer till busshållsplatsen är spya.. Bra start på dagen, började må illa där ett tag men det gick fort över (tur). Åh, är typ rädd för att jag ska åka på vinterkräksjukan eller magsjuka, usch säger jag bara. När jag kom till skolan hade vi en lång lektion bild, svenska och sedan vitimmen. När jag kom hem från skolan har jag skrivit en engelsk sammanfattning om en text och blev precis klar med den, fick värsta ångesten igår när jag fick reda på att den skulle vara klar på onsdag. Jag hade ingen bok eller någonting så jag skrev ett mejl och frågade om jag kunde göra den idag istället. Som tur fick jag det, pjuuuh. Nu är det bara att sätta igång med matten, matte prov imorgon. oj vad mycket plugg det blev i det här inlägget, haha.


Hälsotips

Läste några knasiga men bra tips i solo som kanske hjälper er någon gång!


The mountain top walk on water


GLAD

Hellu..! Är så glad att den här skoldagen äntligen är över. Gick på stödet idag och plugga inför matte provet så nu känns det lite bättre inför fredagen. Sen blev jag ännu gladare för jag fick veta att jag inte skulle redovisa svenskan idag, för jag visste ingenting om hur vi skulle redovisa. Och sen hade vi inget engelska prov idag utan det flyttas fram till v.45, skönt! Då hinner jag plugga lite grann. Slutade 20 i 4 idag och då gick jag och Issa till bussen där även Linnéa var. Sen var det bara att gå hem i kylan, brr.. Väntar bara tills snön ska komma. Längtar men ändå inte..
Kram


Te

Har precis ätit macka och en kopp te och just nu sitter jag och tittar på '' 99 saker man måste göra innan du dör '' , faktiskt ganska kul!
Imorgon ska jag till skolan och det får bli en lång dag för mig imorgon, ska gå på stöd på morgonen eftersom jag har varit sjuk och så. Jag slutar 20 i 4 men får hoppas på att dagen går fort, hehe.
Nu ska jag fortsätta med tv tittandet, ha en härlig kväll.


domdomdomdom..

Ahh, vill ha jul nu! Har fått värsta julkänslan och vill bara lyssna på julmusik, haha. Ska typ börja skriva önskelista nu.. Yee!


Tisdaaag

Godmorgon allihopa! Är hemma och i stort sett gör jag ingenting, vad ska man hitta på när man är sjuk?.. Blir att krya på sig tills imorgon för jag tror vi har ett engelska prov då! Hoppas ni får en bra dag! ♥


Klänningen


Hittade den här bilden på vk. Det är klänningen som jag gick med på röda mattan. Klänningen är endast gjord av jeans och fram på klänningen är det bakfickor! Tycker den blev lite frän ändå. :)


Goda halstabletter


Har precis tagit en varm dusch! Känns ändå lite bättre när man duschar. Idag har jag sovit och försökt att läsa en bok men jag kände mig bara svimfärdig efter några sidor. Så kvällen kommer bli väldigt lugn, tv tittande och äta massvis med halstabletter! Kram


24 oktober


Godmorgon! Så här känner jag mig idag, ont i huvudet och det bränner i halsen, usch. Blir ingen skola idag men jag jobbar lite hemma.
Förresten idag är 2 månader kvar tills julafton, tycker det känns lite overkligt. Nu på slutet har allt gått så himla fort, sommaren var ju nyss här? Längtar faktiskt lite till julen då man lyssnar på jullåtar, går på julmarknader och allt julpynt, myyyys! ♥


Sunday

Har faktiskt varit en lite halvseg dag idag. Har pluggat lite grann men tillslut fastnade jag på facebook och bloglovin, gahh. Dålig vana! Inte lätt när man jobbar på datorn, då blir det lätt att man tittar in sidor samtidigt som man jobbar.. haha. Ska snart ta ett fotbad och titta på tv! :)


Sista dagen på veckan

Fick sovmorgon idag, härligt härligt! Trodde även att det var lördag igår, eftersom det kändes som fredag igår för att jag var i skolan. 1 ledig dag sen skola imorgon, fast efter den här veckan är det ju höstlov!! Behövligt, så man får vila ett tag. Imorse när jag vakna blev jag direkt sugen på scones, så jag gick upp och bakade scones och oboy, mums ♥.
Nu blir det att sätta på lite musik (fick spotify unlimited igår!) och börja plugga! Har redovisning och prov i veckan.


Bilder från igår!

Här är några bilder från igår! Vi sjöng, dansade som galningar och åt god mat! Riktigt kul hade jag. :)


Röda mattan

Hallåj! Idag klev jag upp halv 7, väldigt jobbigt var det men det blev genast bättre när jag kom på vad jag skulle göra idag. Jag och Issa åkte med buss in till stan och gick till skolan för att bli sminkade och fixade i håret. Det blev någon slags fläta och blått sprejat hår på topparna. Sminkningen blev blå ögonskugga, blått läppstift och pärlor vid ögonen. Blev bra faktiskt! Sen när vi var klara åkte vi bil till H&M's gamla lokaler där vi fick instruktioner om hur vi skulle gå osv. Efter ett tag gick vi ut och gaaahh.. Vad kallt det blev! Klänning och strumpbyxor nu är väldigt kallt .. haha. Men det gick bra ändå. Fick ha jacka på mig tills de presenterade mig. Vi gick på en röd matta och sen gick vi upp på en höjd och sen berättade de om klänningen. 3 gånger på olika ställen gjorde vi det. Efter visningen bytte vi om och gick på donken för att äta lunch, var jätte hungrig! Så det var gott! När jag kom hem blev det fika och firande för min pappa fyller år idag och firandet fortsätter ikväll då det kommer gäster på besök.

Så här såg jag ut när jag gick röda mattan + blått läppstift. Dock hade jag inte dem här kläderna utan en jeans klänning.


This melody was meant for you



Friday

Hallåå! Nu funkar internet igen och nu går det riktigt snabbt! Äntligen!! :)
Idag slutade jag klockan 1, jätte härligt eftersom jag har varit trött hela dagen. Vet inte varför jag har börjat bli trött väldigt ofta nu, kanske för att det börjar bli mörkare ute? Skönt att det är helg iallafall fast jag ska vara på skolan klockan 9 imorgon, så ingen sovmorgon för mig imorgon heller. Men det är det värt det! Vi ska bli sminkade och fixade och sen klockan 12 tror jag ska vi gå på röda mattan! Nu hade jag tänkt att sova en liten stund, hade varit väldigt skönt om jag kunde somna om för annars kommer jag vara trött ikväll. Ska på halv åtta hos Issa ikväll och temat är vampyrer, hjälp! Måste leta kläder och sånt, får söka på lite olika sminkningar som jag kan göra. Ha en bra dag! ♥

Bild från sminkningen som jag fick ionsdags, syns inte så bra men bättre bild kommer senare.


Hej! Har inget internet hemma just nu så j...

Hej! Har inget internet hemma just nu så jag har inte kunnat blogga något idag. Men allt gick bra idag, blev sminkad och fick håret fixat, riktigt nöjd! :) det fick bli som en prövning idag innan lördag så idag fick vi stå i skyltfönster som dockor, haha. Det var faktiskt kul att se allas miner, vissa fick titta flera gånger för att se om vi var riktiga. Det var så kul att bli sminkad och sånt! Längtar tills på lördag!:) nu ska jag snart sova, godnatt!


Fashion week


Blev lite pluggande idag. Har också letat lite kläder som jag ska ha med mig imorgon till fashion week. Ska gå på catwalken imorgon, nervöööst men ändå kul! :)
 Nu ska jag titta på '' Hur många lingon finns det i världen '' , kuung ju!


Mihihi


HAHHA, min humor just nu.. trött.


Ihh..

Inte så jobbig skoldag idag! Först fick vi sy på några etiketter på 12 st tröjor och därefter hade jag utvecklingssamtal. Har aldrig gillat utvecklingssamtal, går alltid därifrån irriterad och arg. En del lärare tar bara upp negativa saker, då känns det ju inte ens kul att ha det ämnet, aaahh!!! Okej ska inte lägga ut min ilska här.
Efter utvecklingssamtalet åkte jag och pappa till ica för att köpa sallad, älskar ica's sallader där man får plocka själv! Sen åkte vi hem och jag har bakat chokladbollar och pluggat litegrann, tappa lusten helt..


If you love me til the end of time


Nu ska jag lyssna på musik och vara duktig och faktiskt räkna lite matte.


Ny vecka!

Hellu! Skolan idag har bara gått bra! Engelska lektion från början och jag fick ett litet skratt anfall när vi fick lyssna på en text, typiskt mig!! Kan inte hålla mig för skratt, haha.
Jaja, vi hade matte sen och därefter idrott! Där vi spelade innebandy, kul! :)
Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag antingen, plugga matte, baka eller städa? Något av dem iallafall. Plugga behöver jag faktiskt göra så det blir antagligen det..

jag är knasig.


Pepparmintsprickar!

Idag har jag bakat pepparmintsprickar, väldigt lätta att baka och skulle igentligen baka lite annat också men det får bli imorgon eller någon annan dag! Har precis tittat på gustavsson 3 tr och ska snart titta på en film som börjar klockan 9! Kram


Tips


Ett bra tips är att..
det sista du gör när du duschar är att skölja håret med kallt vatten! Jag gör det varje gång jag duschar för jag har märkt att mitt hår blir mycket glansigare och finare. Helt klart värt att testa!


Bakaaa

Klev upp klockan 9 idag, härligt! Sov iallafall inte bort den här dagen. Fikade frukost och tittade på Emil i Lönneberga, gosh vad längesen det var när man såg det. Sen har jag planerat några recept som jag ska baka idag. En del nya också så vi får väl se hur det går. Har skrivit även skrivit några nya recept till min pärm där jag har allt samlat. Nu ska jag fortsätta!


Söta ♥


Seg

Sov till klockan 12 idag! Inte bra.. Blir bara seg och trött hela dagen. Det var iallafall skönt att sova! :)
Har tittat på film och mysat med Oppsi tills nu men snart ska jag gå och duscha, för jag måste hitta på något vettigt att göra idag! Baka eller något? .. Hm, får se.
Ha en bra dag! ♥


We're standing side by side

 


Nu är det dags för fredagsmys!

Kom precis hem från stan!
Efter skolan blev det att åka mot stadium och inter sport för att titta på en varm vinterjacka. Hittade en perfekt, ganska lång och varm, precis vad jag behöver! Sen åkte jag till stan för att träffa Linnéa, vi fikade och tittade runt i några affärer. Gott var det med fika eftersom det inte blev någon lunch för jag missade den. Då tänkte jag att jag kunde gå och köpa en macka i cafeét men såklart hade jag glömt pengarna hemma,haha. Fick iallafall pengar av mamma så jag kunde gå och fika.
Sen ikväll blir det troligtvis att hitta på något med Josefin och Emma. :)


Äntligen fredag!

Godmorgon! Är jätte trött så jag nästan håller på att svimma, läskigt.. Men musiken håller mig pigg och glad :) Börjar 20 över 8 och efter skolan ska jag åka och titta på en vinterjacka, behövligt! Sen ska jag träffa Linnéa! :D Var ett tag sen och vi ska gå på stan och kika runt troligtvis. Nu ska jag packa ner ombyte som jag ska ha efter idrotten. Ha en bra dag! ♥

 


Träning


Nu: Fotbollsträning!


Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon, woho! :) Slutade klockan 2 idag och när jag kom hem var klockan 14.40, trodde vi slutade 20 i 4 så jag trodde klockan hade fått slut på batterier eller något. Idag hade vi bara vittimmen, bild då jag gjorde ett självporträtt i ståltråd, lite kul ändå. Sen var det svenska och där håller vi på att skriva läsloggar till en bok man har läst. När jag kom hem fikade jag lite och skulle behöva räkna matte, men det känns inte alls lockande.. Har ju några inlägg som jag inte har läst ännu.. hehe.


Onsdag


Yeeeeey! Min spotify fungerar igen = glad tjeeeej! Så nu blir det att spela musik för fullt!
Äntligen är jag hemma från en lång dag i skolan (tycker jag). Har blivit bortskämd de andra dagarna, hihi.
Det känns som att vintern är nära nu, gah vad kallt det är ute nu. När jag cykla hem blåste det kalla vindar hela tiden, brr.. Dax att köpa vinterjacka tror jag! Skönt iallafall att vara hemma och just nu letar jag efter goda recept som jag kan sätta in i min pärm där jag har alla recept samlade. För just nu har jag alla mina recept här och var och då hittar jag aldrig det jag letar efter när jag ska baka, så det här med pärm blir nog bra. :)


Tisdag

Idag har det varit en lite seg dag faktiskt, lite tråkiga lektioner men annars gick allt bra! Cyklade hem i kylan och vid 6 åkte vi till Johanna, André och Hugo för att fira Hugo som fyller 1år idag! :) Där blev det presentöppning och fika, gott var det! Snart ska jag fortsätta titta på fotbollsmatchen, Sverige mot Holand. Vilka tror ni vinner?
Har iallafall tagit på mig mina mysiga duntofflor, fryseerr!

Tycker dem känns lite juliga.. Men gud vad det är mysigt med juul! :D


Morgon

Godmorgon! Idag börjar jag 25 över 10 så idag fick det också bli en liten sovmorgon. Är jätte nöjd med schemat! Har iallafall fikat, fixat mig och nu lyssnar jag på musik. Om ett tag ska jag nog börja cykla till skolan med Issa och idag har vi svenska och bild. Ha en bra dag! ♥


Pengarna på bordet

Fick bli en promenad och lite styrka när jag kom hem, längesen man körde styrka känner jag. hehe.
Just nu tittar jag på '' Pengarna på bordet '' , rätt så bra men bara jag som tycker Peter Jihde är för seriös?
Känns som att programmet blir lite tråkigare faktiskt. Men men ska ta mig något att fika och fortsätta att titta på programmet.


Tona brunt?


Snabbt redigerat, så det blev lite konstigt..

Vill iallafall ha någon förändring, är trött på den hårfärgen jag har nu. Så jag funderar på att tona mörkbrunt eller göra mitt hår ljusare, typ slingor eller något. Så vad tycker ni göra håret mörkare eller ljusare? :)


Måndag

Hejsan! Hade sovmorgon idag, vilket var huuur skönt som helst. Katterna kom och myste ett tag också, de är så mysiga när de är trötta. Annars är dem galna, haha. På måndagar blir det inte så stressigt på morgonen så jag kan för det mesta ta det lugnt. Men idag hittade jag inga kläder, sprang runt och letade efter ett par vanliga leggings men hittade inga. Måste ha ordning på mina kläder känner jag, större garderob? ;) Dagen gick väldigt fort, trodde faktiskt att den skulle vara seg för vi hade engelska redovisning idag men det gick bra ändå. Sen matte och idrott, inte så jobbigt! Kom hem för ett tag sen och snart blir det mat, efter blir det lite styrka hemma och sen duschen! :)


Städat rummet

Sådär nu har jag målat mina naglar och städat mitt rum, det är så härligt att ha ett ny städat rum! Allt är i sin ordning istället för att allt ligger lite här och var så att jag aldrig hittar mina saker.
Just nu sitter jag och äter persikan som blev kvar sen igår! Mums ♥


Woops


I can't look


Heeej! Nu på morgonen har jag tittat på ett avsnitt av modelljakten och ätit frukost.  Idag får det bli att städa hela rummet, behövs verkligen! Ska bara sätta på lite musik så blir allt mycket roligare. :)


Avatar


Filmen Avatar slutade precis, filmen är lång men jag tyckte tiden bara rann i väg. Själva handlingen var helt okej! Filmen var riktigt bra gjord, alla detaljer och allt! Så det var nog det som gjorde att den inte blev lång tråkig. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det att sova i nytvättade och nybäddade sängen. Godnatt ♥


Fotbad

Ikväll fick det bli att ta ett varmt och härligt fotbad med olika slags krämer!


Persikaaaa


Köpte persika idag när jag gick hem från Issa. Så ikväll blir det att mumsa på persika och titta på Avatar. Känner att det nästan är ett måste att se filmen även om jag inte är intresserad av Science-Fiction. Känns nästan som att jag är den ända som inte har sett den, haha. Menmen, kanske är den bra? :)


Läxa check!

Hade jätte kul igår och god mat åt jag också! Förätt, huvudrätt och efterrätt, mums! På kvällen gick vi till ica för att se om de kanske hade sex and the city 2 och de hade dem! Vi hyrde den filmen, cyklade hem och tittade på idol, har mina favoriter - Amanda F , Moa och Molly. Grymt bra! Sen fixade vi chips, godis, dricka och satte på filmen. 2 timmar och 15 minuter, gosh. Jag höll på somna men jag klarade det, haha. Jag somnar rätt ofta till filmer.. Kom hem iallafall klockan 15.00 idag,har duscha och nu har jag gjort klart engelskan som ska in på måndag. Skönt att ha gjort bort det för nu är ju hela kvällen fri:). Nu ska jag bädda sängen!

förlåt för alla dåliga webcam bilder men jag tog inga bilder igår..


Fredag

Idag på morgonen hade vi idrott och då hade vi kondition då vi skulle räkna våran puls. Vi skulle springa så att pulsen låg på 160 - 165 hela tiden. På slutet kände man verkligen hur benen nästan bara vek sig och trött blev man också. Hade även glömt mina skor, alltså mina kängor hemma som jag skulle ha på dagen. Så jag hade bara jogging skor. Men som tur var fick jag låna ett par skor av Nikolina! :) Sen hade vi bild och matte. Vi fick sluta lite tidigare på matten, yää! Matte sista lektionen på en fredag blir oftast inte så lyckat, haha. När vi sluta gick jag och Issa till stan, vi gick runt där och skulle hyra sex and the city flmerna men såklart fanns det bara 1. Blev lite shoppig, 2 bhar och en mascara. Behövliga saker!
Just nu håller jag på att packa lite grann för snart tänkte jag åka till Issa där jag ska sova över ikväll. Ni får ha en bra kväll! ♥


Kallt ute!

Slutade 2 idag så jag cyklade till stan och mötte upp Elin! Vi gick och fikade direkt på waynes, köpte en varm choklad med grädde och marshmallows, super gott! Vi pratade ett tag och sen gick vi in i några affärer men jag hittade inget. Eller jag hittade men har inte råååd! Månaden har precis börjar och mina pengar är snart slut, hahaha bra. Cyklade hem vid halv 5, och gud vad kallt det har blivit ute, inte långt kvar till första snön kanske? Åt för ett tag sen och snart ska jag leta upp träningskläder för klockan 7 har jag fotbollsträning!


Saknad

Ikväll har jag ätit en god middag, lax! Var rätt längesen jag åt det, gott var det! Efter maten blev det att värma sig en stund i bastun innan jag duschade. Det är inte bara jag som gillar att basta, mina katter hoppade in i bastun när dörren stod öppen, haha söta! Sen har jag tittat på tv så det har varit myys.
Imorgon börjar jag klockan 9 vilket innebär att jag snart ska sova så jag får min sömn. Sen ska jag även träffa saknade Elin efter skolan, det var jätte längesen sen sist. Vi tänkte ta en fika någonstans så det kommer bli trevligt! Godnatt.

1 år sen.. Saknar dig bebis ♥


Onsdag

Idag var det en härlig dag i skolan faktiskt, inte lika jobbig som jag trodde den skulle vara! På morgonen hade vi svenska men då hade vi bara en lärare i några minuter och sen gick hon. Sen hade vi design då vi började med att varpa. Jag och Hanna jobbar tillsammans så det är kul! Därefter hade vi lunch och idag fick vi efterrätt, morotskaka och en festis. Skolan hade även invigning idag för att skolan har blivit större nu så då fick man gå och ta cider, chips och det var även ett band som spelade där. Sen på design fick vi tårta för att vår lärare fyllde år! Mycket fika idag, haha! Dagen har varit rätt lugn ändå.


Träning

Heej! Skolan idag gick bara bra och vi hade ju även ett hål! Där köpte jag och Issa en macka på café mitten så det fick bli våran lunch. Sen gick vi mot stan för att jag skulle titta på en mascara men det blev inget köp. Får se om det blir på fredag istället eller någon dag! Stannade en stund längre i skolan också för att hinna klart med bilden så jag och Issa fick springa till bussen sista biten. Tur hade vi för den skulle typ precis börja köra. När jag kom hem blev det mat och sen blev det att åka iväg på fotbollsträning. Precis när träningen börjar börjar det regna och när träningen är slut regnar det inte alls, hur typiskt är inte det? Tog iallafall en varm dusch när jag kom hem och har ätit en varm macka. Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag är pigg imorgon för det är en lite längre dag imorgon!


Godmorgon!


Nu är jag redo för att åka till skolan, somnade 10 igår så sammanlagt har jag sovit 10 timmar! Hur härligt som helst och jag känner mig inte alls så trött som jag brukar vara! Idag har vi svenska på morgonen och sen ett stort hål och därefter har vi endast bild, härlig tisdag!


Klipp klipp

Tittade på Sex and the City igår men jag somnade när det var 20 minuter kvar!! Aja, som tur är ska jag och Issa ha Sex and the city marathon på fredag!
Idag fick vi ingen sovmorgon som vi brukar ha på måndagar, utan idag hade vi tema dag! Där vi har fått sy galaklänningar och temat var '' återvinning ''. Min grupp fick jeans så vi gjorde en kort jeans klänning som vi ska visa upp på fashion weekend. Jag ska få gå och visa upp den på visningen :). Det kommer bli kul! Efter skolan klippte jag mig och jag höll på att somna i frisör stolen, haha. Så trött är jag faktiskt. Kändes hur skönt som helst att få klippa bort det som är slitet och sen har hon gjort krus lockar med plattången i håret. Blev jätte bra, måste öva på det! När jag kom hem åt jag middag och sen blev det en liten prommenad. Jag blir så mycket piggare då!
Men nu ska jag bara ta det lugnt och se om det går något roligt på tv:n.

Blev jätte nöjd :)


Film

Ikväll kom Josefin och hälsa på! Vi har tittat på film och ätit godiiis, känner att det har blivit mycket godis nu på slutet. Skyller på att det är helg! Vi har också tittat på gustavsson 3 tr, han är ju galet härlig! Nu ska jag fortsätta att titta på Sex and the city, ha en bra kväll! :)


Josefine

Tänkte faktiskt skriva godmorgon här men stoppade mig själv! Kvällen igår var rolig, vi spelade spel - vem där? Hur länge sen var det inte man spelade det? Sen tittade vi på tv ett tag och sen tittade vi på två filmer, tecknat och Toy story 3, yää! Fast jag somnade efter andra filmen och vårat godis gick åt väldigt fort. Nu idag har vi mest bara degat, spelat buzz och sjungit sing star! Jag och Josefine tror vi ska söka till idol tillsammans, men bara tillsammans för det är då vi sjunger bäst, haha. Vi har även fikat, mandariner och Oreo, fin kombination mums! ♥

 


Gooodis!

Troligtvis kommer Josefine snart och då blir det godis och film! ♥


Nödvändigt


Detta var alltså det jag köpte idag!
Värmeskyddet är från H&M.
Make up remover och cover stick från apoteket.
Smycken från ur & penn.


Lördag

Idag fick det bli en dag på stan med Josefine, vilket var hur trevligt som helst. Har inte träffat hon på längee!! Vi tittade runt i några affärer och jag köpte några nödvändiga saker som jag ska fota snart och sen lägga upp i ett inlägg. Vi köpte även '' lite '' godis som vi ska äta ikväll, hon ska nämligen komma hit och sova över här. Vi kommer mest ta det lugnt och se på film, myyys! Nu ska jag äta middag, västerbottenspaj! Kram


RSS 2.0