Epidermisfjäll


Detta är vad jag pluggar till nu, har prov på onsdag om naturfiber! Inte alls lätt att komma ihåg alla konstiga namn och vart alla fibrer kommer ifrån. Har tänkt att plugga 1 timme till och sen ska jag nog titta på '' Pengarna på bordet ''. Kram


Jeppjepp

Heej! Håller just på med att försöka skriva klart svenskan som ska in imorgon. Vi håller på att skriva film recensioner och jag valde såklart ''17 again'', yee!
Idag fick vi se en modevisning från förra året när 3orna visade upp sina kollektioner. Blev as taggad!! Sen hade vi bild och då gjorde vi kläder av kartong, jag och Emma gjorde en slags kappa. Lite stel att gå i men annars gick det!:) Ni kan gå in på vår klassblogg om ni vill se hur det blev (designelva.blogg.se) Sen hade vi svenska och vi slutade runt 2, inte alls så jobbig dag.
Nu ska jag fortsätta att arbeta så jag blir klar någon gång.

snygg!


Wehooow!

Okej, nu ska jag börja blogga igen! Alla jublar, yey? ..
Nejmen, har haft en period då jag verkligen inte har något lust alls. Hoppas det går bättre nu då!
Ikväll har jag tagit fram adventsljusstakarna! Nu ser mitt rum mycket mysigare ut och imorgon är det ju faktiskt 1 måndad kvar till julafton. Längtar? Jaaa! Haha, är typ taggad på jul. Jaja nu ska jag lata mig, titta på tv och dricka julmust ♥

make a gif
tiger på halloween!


11-11-11-11.11

Bloggpaus några dagar ..


Vill ha denna tröja

Ni kanske har märkt att jag inte har uppdaterat så bra på slutet, men har helt enkelt inte haft någon lust.
Idag hade jag iallafall svenska redovisning och engelska prov, blir typ alltid sur på mig själv efter prov, haha. Men jag är glad att redovisningen är klar och att jag kan lägga det bakom mig. När jag och Issa skulle åka hem med bussen träffade vi på Emma, Johanna och Josefin. Åh vad jag saknar alla våra minnen från högstadiet!
Just nu håller jag på att titta runt på lite bloggar och kläder på internet, är jätte sugen på att köpa lite nytt!


Den här tröjan är ett plagg som jag gärna vill klicka hem!


Monday

Har i stort sett pluggat hela tiden sen jag kom hem från skolan. Skolan gick iallafall bra idag, den här dagen var jag pigg och glad, kanske för pigg. haha. Gick och sjöng sånger om ''Berit'' samtidigt som jag spelade tetris, beroende? .. Jaja, vi hade gym sista lektionen. Faktiskt kul, är sugen på att köpa gymkort!

Bild från brännbollsturneringen i sommras, saknar sommaren lite..


Söndag

Sov nästan till 11 idag, det längsta jag har sovit på höstlovet. Sista dagen idag så det kanske är bra, höstlovet har gått hur snabbt som helst. Jaja, inte så långt till jullovet ;) . Gjorde klart ett engelska brev idag , sista sekunden.. haha. Men jag tror jag inte har pluggat på höstlovet fakitskt, skönt fast arbeten försvinner ju inte precis.
Ikväll ska jag ta det lugnt, titta på tv och kanske äta lite äppelpaj som blev kvar sen igår. Sen måste jag komma igång med träningen iveckan, tror inte min kondition är så bra just nu.

Efter toningen.


Sweet dreams

Tittade nyss på en jätte bra film!! Ni måste se den, den heter The blind side och det är en sann historia om en hemlös som tillslut får hjälp av en famlij. Rekommenderas!
Äppelpajen som jag gjorde idag blev väldigt bra faktiskt, enkelt och gott!
Snart ska jag ta och sova i min nytvättade säääng så jag säger godnatt!

bild från google.


Saturday

Ikväll fick det bli sista grillningen för iår, gott var det! Sen idag har jag gått ut med katterna för första gången, de vågade inte gå så långt men när de kom in ville de gå ut igen, haha. Har även bakat äppelpaj tills ikväll, dock så brände jag mig så det svider ganska mycket :( Typiskt mig, jag gör illa mig nästan varje dag och jag lär mig aldrig av mina misstag? ..

make avatar



...



Look o Look

Igår kväll gick jag och Amalia i 2 timmar och oj vad trött jag var när jag kom hem! Men roligt hade jag, vet inte hur mycket jag skratta, fick bli lite träning för magen också.. haha.
På morgonen fick jag ett ryck och åkte in till stan. Även fast jag var hur trött som helst. Köpte iallafall goodis, det är ju trots allt fredag!
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum, vilken röra!


En torsdag

Heeej! Idag åkte jag in till stan med Issa och Josefin, trevligt! Vi kikade runt i olika butiker och jag hittade en del saker jag vill ha, men måste spara till julklappar!  
Köpte iallafall en toning som jag troligtvis ska göra imorgon! Mitt hår börjar bli tråkigare nu på vintern så det behövs piggas upp!
Nu ska jag leta upp lite varma kläder för att gå en kvälls promenad med Amalia!

how do you make gifs



Onsdag


Det fick bli en varm och härlig bastu idag och efteråt en behövlig hårinpackning!
Har precis poppat lite popcorn och ska snart mysa ner mig i soffan framför tv:n. Ha en trevlig kväll!


Brr..

Har precis kommit hem från mormor och morfar. Fick go fika där också så nu behöver jag inte mat på ett tag.
Kall höstdag idag, skulle gärna vilja packa resväskan och åka till ett varmt land, men man får nöja sig med en varm bastu ett tag. haha.


Naaaw

Hur söt som helst!


Film hos Josefin

Hallå! Hade tur idag så jag fick skjuts till Josefin så jag slapp cykla när det är så mörkt, plus att jag inte har någon lampa, wops. Vi såg på film och kladdkaka, lugnt blev det iallafall vilket var härligt för jag har inte haft någon ork på hela dagen!
Nä imorgon ska jag ändå ta sovmorgon, får så lätt ångest av att sova så länge men nu när det är höstlov måste jag få göra det.
Nu ska jag se på några program som jag har missat under veckan, godnatt ♥


Söta Josefin på Kreta.


Tröttis

Aaaaa.. Vilken tröttis jag är. Har sovit en stund och känner att hela min kropp bara faller ihop (nästan). Men måste vakna till lite nu för senare ikväll ska jag cykla till Josefin!
Väntar bara på maten ska bli klar, är hungriiig!

Min bebis.


Lunch time!


Köpte en god sallad på vägen hem, me like! Det är ju godast då man får välja själv. ♥


Godmorgon!Följde med pappa ut till stan oc...

Godmorgon!Följde med pappa ut till stan och just nu sitter jag på mammas jobb och gäspar. Haha men rätt så härligt att inte sova bort dagen ändå. Har lust att åka ut och springa idag också men förkylningen är fortfarande kvar. Ha en bra dag, kram!


RSS 2.0