Gå in -> Fridare.blogg.se

BYTER BLOGG.
www.fridare.blogg.se

www.fridare.blogg.se

www.fridare.blogg.se


Rubrik - check!

Goddagens! Vaknade rätt så tidigt idag, man känner verkligen att man har ställt om sig till skolan. Känns faktiskt rätt så skönt! Hitills har jag hunnit rensat sminklådan, ätit lunch och städat till lite i mitt rum! Har även pluggat lite, men ska väl fortsätta senare.. Har matte prov snart! Dock vet jag inte om det är på måndag eller tisdag.. Jaja, hade iallafall tänkt att plugga som en galning imorgon! För idag ska jag på filmkväll hos Issa med Rebecka och Hanna. Ska bli riktigt roligt faktiskt! :)

Ny tröja och halsband!


Beställningen från Ellos!

Här är kläderna jag beställde från ellos! :)


Skjorta, jätte härligt tyg!

Linnet är mer vinrött och sen beställde jag ett svart också! :)


It's friday

Brr.. Vad kallt det är ute och inne, för när det blåser ute blåser det typ igenom huset. Sitter iallafall med tjocka myskläder och snart blir jag nog varm. Idag har det varit en lite knasig dag, på idrotten satt vi bara och prata om när vi ska ha skridskor, skidor osv. Sen satt vi och vänta på vikarien som skulle komma, men eftersom hon inte kom så gick nästan alla och det kan ha blivit fel eftersom hon kanske följer schema men vi gjorde om schemat för att tag sen och flyttade upp våran bild så.. Våran bild hade redan börjat när vi satt där! Aja, när jag kom hem så har jag ätit, tittat på tv och sovit en stund. Senare klockan 4 ska jag på fotbollsträning, kram.


Shopping!

Heeej! Efter skolan åkte jag, Issa och Rebecka in till stan. Jag köpte ett par jeans, tröja och smycken som jag senare kommer lägga in här. Blev jätte nöjd fast nu har jag nästan inga pengar kvar, men om en halv månad så.. haha. Förresten vill jag ändra min blogg, skulle vilja ha bredare och sådär.. Får se, kanske kommer byta blogg.


Godnatt.

Hej, hade tänkt att blogga när jag kom hem från skolan med internet har inte fungerat förens nu! Men skoldagen har gått bra fast det känns inte som att jag har hunnit med så mycket. Men det får jag ta igen senare! Vi slutade 20 i 4 och då gick jag, Rebecka och Issa till stan, köpte snabbt en återfuktningskräm och sen fick vi skjuts hem!
Hemma har jag ätit god mat och fixat till i garderoben, rensat bort en del och lagt in de nya kläderna jag beställde från ellos. Kommer troligtvis lägga ut bilder på kläderna imorgon! Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig så godnatt. ♥


Tisdagen

Hejhej! Tisdagar har jag inte riktigt tyckt om, det känns som att dem är sega och jag har oftast saker jag måste plugga på tisdagar. Men idag har dagen varit väldigt bra! Har ju fått träffa vännerna igen och det kan inte gå en dag utan att jag skrattar! Skrattar nästan varje minut, haha. Aja, alla har gått bra idag och efter skolan gick jag och Issa till fotbollsträningen och nu är jag hemma.
Har städat bort lite julsaker nu, lite trist faktiskt.. Men men, nu börjar det iallafall bli ljusare ute och sommaren börjar närma sig, LÄNGTAR!
Ikväll ska jag se på mästerkocken som faktiskt är i Umeå idag tror jag. :)


Första skoldagen 2012


Godmorgon! Har packat väskan till träningen som är ikväll efter skolan, och träningen är på skolan så det bli ju perfekt! Idag börjar jag 10.25 och jag har bytt om och är klar, lite tidigt men imorse var jag med Zimba till vetrinären och lämnade han där. Nu får jag väl helt enkelt bara ta det lugnt tills bussen börjar närma sig! Ha en bra dag. ♥


Äntligen!


Äntligen kom mina kläder om jag har beställt från Ellos! Wiiieee!


14år

how do you make gifs

Bilder från 2009.


Måndag

Ställde alarm på mobilen igår så jag klev upp runt 10 idag, gick upp och åt frukost och sen tog jag en promenad. Det är faktiskt rätt så härligt att ta en promenad på morgonen, själv så blir jag mycket piggare! Såklart har jag musik på annars skulle jag tycka att det var väldigt tråkigt. Sen när jag kom hem har jag tittat på lite olika serier på tv, ätit lunch och målat naglarna med Depend's nagelstärkande nagellack! Hitills fungerar det väldigt bra, har använt det ca 3 gånger och jag kan tipsa till er som har naglar som lätt går sönder vid topparna. :)


...

Ikväll har det blivit lite tv-mys och jag hade tänkt snart gå och lägga mig, sov till halv 2 idag så nu måste jag börja ställa om mig! Vet dock inte om jag kommer kunna somna men jag kommer iallafall ställa alarm så jag är tröttare på måndagskvällen, jaja. Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt!


Lördagen

Igår kom Josefin's familj och åt middag här! Jag kan säga att jag hade riktigt kul, vi tittade på gladiatoerna(magrutor gillas!) , spelade The sims 3, spelade Band hero och sjöng Singstar för fullt, på slutet blev våra röster lite hesa, haha! Vi tittade även på gamla filmer som vi spelade in när vi var mindre, gud vad jag skratta!!

någon som fattar..? haha.

Det här var alltså våran slav på The Sims 3, som då fick göra det mesta!


Promenad

Hej! Har precis varit ute på en promenad för att bli lite piggare och gladare! Dock var det väldigt jobbigt från början när man steg ut i kylan och det var rätt så svårt att gå, höll på ramla ett antal gånger, men det gick bra ändå! :)


New moon

Blev väckt där vid ett idag, så jag inte skulle sova bort hela dagen. Har städat mitt rum och bara tagit det lugnt, har varit väldigt trött idag, eftersom jag såg hockeymatchen inatt och den pågick väl till runt 5? .. Har tittat på lite filmer och nyss har jag tittat på New moon som gick på ettan! Har glömt lite saker som hände sen förra gången jag såg den på bio. Men ikväll tror jag det blir att gå och lägga sig tidigare än igår, så jag säger godnatt!


Final


Tittar just nu på hockey finalen, SVERIGE - RYSSLAND. Sverige spelade jätte bra första halvlek och nu ska vi se om Sverige kan få in något mål andra halvlek! 
Fattar inte att jag är såhär pigg vid den här tiden, tur att jag kan sova ut imorgon iallafall.


Mörkbrunt.

Har tänkt på det här i över ett halvår! Det var på nyår jag bestämde mig att jag ville ha en förändring, så jag köpte intesivtoning i onsdags när jag var och klippte mig, köpte 1 lite ljusare brunt för att det var rött i vilket jag skulle behöva till mitt hår så det inte ska bli matt! Sen köpte jag en väldigt mörkbrun toning och blandade ihop allting! Så idag intesivtonade jag håret, blev så trött på den färgen jag hade + att den blir fulare på vintern då mitt ljusa hår börjar bli lite mörkare färg.

Inte så rättvis bild på håret, det är mycket mörkare!


Onsdaaag

Nu har jag börjat friskna till lite grann faktiskt, sköönt! Fast har ändå en retande hals som gör att jag hostar en hel del. Var iallafall hos frisören idag, klippte bort det nötta, känns så härligt att kunna borsta håret utan att det ska bildas massor med tovor! Sen har jag även köpt en del saker som jag kanske ska göra ikväll eller någon annan dag! Får se, en förändring kommer det nog allt bli!


2012

Ja, nu är det 2012 och inte 2011 längre.. Ändå som vanligt kommer jag säga fel år från början. Men skönt iallafall att börja på ett nytt år, tycker jag!
Men min början på året startade väl inte så bra, haft/har feber och är förskyld! Så jag kommer väl inte orka blogg så mycket just nu, men när jag blir frisk så! :) Kram


RSS 2.0