This time was different


Jobbat

3 mil har jag sammanlagt cyklat idag, inte så bra när man är sjuk men men, jag håller ju på att bli frisk. ;)
Det gick iallafall väldigt fort, vi delade ut reklamblad i brevlådor och jag lyckades riva ner locket på en brevlåda och tappa mina reklamblad, lyckat haha! Nu är jag iallafall hemma och ska bara ta det lugnt ikväll, bli middag snart och sen blir det väl idol! :)


Fredag

Hemma från skolan! Är helt slut i mina ben. Vi hade idrott i morse och det som stod på schemat var kondition, såg det när jag hade bytt om och allt för jag skulle igentligen inte vara med eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Men jag tänkte att jag iallafall kunde pröva och säga till om jag får allt för ont men vi skulle ha ett konditions test där vi skulle springa 3 varv, vilket är 3 km. När jag väl ger mig in i något har jag sällan svårt att sluta, så efter sista varvet kändes det i halsen och i benen. Helt slut var jag! Men men, som tur är har vi bild efter idrotten och sen har vi matte. Slutar ändå ganska tidigt på fredagar, halv två. Men nu ska jag börja fixa någon mat och sen ska jag cykla in till stan igen för att jobba med laget!

Försökte se pigg ut innan idrotten.. haha.


From your dream


Te.x. Att vid ett tillfälle känner ni igen er från en dröm? Att ni har drömt om att vara precis på den här platsen och att det precis gick till på det viset..
För mig har det hänt ett antal gånger som när jag skulle spela Umeå fotbollsfestival och alla i laget satt och tog på sig fotbollskorna och efter ett tag kände jag igen mig från drömmen, precis så hade jag drömt tidigare! Precis på samma plats och allt var som jag hade drömt tidigare. Sjukt läskigt! Undra varför det blir så igentligen? .. Kommentera gärna om ni har varit med om något liknande!

 


Skrivuppgift

Halloj! Nu är jag hemma från en ganska kort skoldag. Vi hade vit timmen då vi fikar och pratar om vad som händer i veckan och sen hade vi bild då vi fick börja på att göra egna muggar i lera, faktiskt ganska kul! Efter det skulle vi igentligen ha svenska men '' tyvärr '' kom ingen lärare. Så vi fick sluta där vid 20 över ett för vi stod först och väntade på att någon skulle komma men sen gick nästan alla. Nu ska jag börja med att skriva min skrivuppgift i bild så den blir klar idag!


YEEEES

Fick reda på att jag får mina pengar på fredag, bra dag att få pengar på ju! Har varit jätte sugen på att shoppa ett bra tag nu och nu på fredag kanske det blir något nytt i garderoben?! :) Har en hel del saker som jag har tittat på som jag är sugen på att köpa. ♥


Dundundundun

Godmorgon! Blev ingen skola idag heller, förskylningen vill inte släppa! Ihhh. Blir så rastlöst att bara sitt hemma hela tiden, men men ska nog titta på någon film eller så. Förresten hela huset skakade nyss!! Är typ rädd..
 Ha en bra dag!

Bild från i Maj.

 


Vill utomlands..


Blir sjukt taggad på att åka till New York eller iallafall utomlands när jag tittar på de här bilderna! Tänk att få åka dit med ett gäng kompisar, shoppa och umgås - underbart!! ♥ Någon som är på? :D


Sessan - min ängel.

 


För några veckor sen fick jag reda på den hemska nyheten, en nyhet som jag var rädd för att höra. Kan fortfarande inte förstå att du är borta. Jag saknar dig.
Rest in peace.


It's too late


Lista

Det här är mina planer för idag. Jag har alltid varit dålig på att dricka vatten och tydligen ska det hjälpa om man är förskyld. Sen ska jag även försöka att plugga lite eftersom jag inte vill hamna så långt efter i allting, för jag vet hur det är när man har alldeles för mycket plugg så man får panik! Men nu ska jag gå och ta en dusch för att duscha bort '' sjukan ''.


Te


Har precis tagit en kopp te, vilket var jätte härligt för halsen! Vanligtvis dricker jag inte te så mycket men när jag är sjuk är det faktiskt gott och härligt för halsen! Har inte alls gjort så mycket idag, mest bara vilat för jag tänker bli frisk snabbt. Man blir så rastlös när man är sjuk. Men nu ska jag titta på idol och se vem som åker ut. Kram.


Sjukis

 Bestämde mig igår att jag skulle gå till skolan idag, för igår kändes det mycket bättre. Men nu inatt blev det ännu värre och jag vet inte hur många gånger jag har snytit mig. Så det fick inte bli någon skola för mig idag. Tur att jag har en ny solo tidning hemma som jag kan läsa ♥


gustavsson 3 tr

Middagen blev faktiskt jätte bra och just nu håller jag på att titta på det nya programmet '' Gustavsson 3 tr ''. Synd bara att det är i en halvtimme, hitills är det jätte bra och sen blir det att ta fram äppelpajen som jag bakade idag, mums!


Städat och bakat

Hallåj! Fick en kick idag och börja städa i hela huset, bakat äppelpaj och kladdmuffins. Energin kommer nog från att jag bara ha tagit det lugnt hela helgen. Men nu är jag trött, igen. haha. Men just nu håller jag på att göra tacos, har skärt upp grönsaker och snart ska jag börja steka köttfärsen. Mamma och pappa kommer hem idag så de kommer precis vid middagstid. Har ju varit själv hela helgen, eller jag har ju Oppsi och Zimba. Men nu är det dags att gå ner till köket igen.

Oppsi gillar att vara med på foto ♥


Fångarna på fortet

Har precis ätit och nu sitter jag framför tv och ska titta på Fångarna på fortet, vilka tror ni vinner? The poodles eller Love Generation? Jag hoppas faktiskt på Love Generation, älskar Cornelias frisyr!

Cornelia är hon som står till vänster.


Cola ♥

Detta är alltså min räddning en lördagskväll! Har precis läst ut en bok och nu blir det att fixa middag!


Sjuk


Skulle vara med Issa idag men vi båda är sjuka så det blev inget. :( Vad ska man hitta på när man är sjuk då? .. Ska nog vila och se om det finns något bra på tv, för nu behöver man ju inte ha ångest att kliva upp och göra något.


Frida-y

Nu är jag hemma från skolan, eller jag har varit hemma ett tag. Stannade kvar på skolan och sydde fast etiketter på t-shirtar för det blev över sen i onsdags. Drygt jobb men det är värt det när man tänker efter på hur mycket pengar vi kommer få. Tror även att jag håller på att bli sjuk, eller jag är nog det. Troligtvis hade jag feber inatt och idag har jag haft ont i halsen och ont i huvudet. Får hoppas att det blir bättre senare. Ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt, är trött också så jag kan nästan somna när som helst. Hoppas ni får en bra kväll! ♥


Glad


Efter allt pluggande ska jag nu se på Robinson och äta kladdmuffins som jag bakade igår, mums! ♥


Just nu


Har bara tagit en liten paus från pluggandet, blir helt galen annars! Men hitills går det någolunda bra.


Fläta


Igår kväll flätade jag mitt hår efter jag hade duschat så idag blev mitt hår ganska lockigt. Har plattat mitt hår väldigt många gånger nu på slutet och jag börjar se att mitt hår slits mer och mer, sen är det ju roligt att pröva något nytt också! :) Idag regnade det som vanligt, vana? Så det fick bli bussen istället för cykeln, vilket var rätt så skönt. Idag på bilden gjorde jag ett självporträtt i collage, faktiskt jätte kul! Sen på svenskan skulle vi stå och redovisa någon text, en del texter var väldigt knasiga. Haha. Sen tog jag och Issa bussen hem och nu är jag hemma och ska snart börja plugga lite matte, taggad? nej. Men ska sätta på bra musik för då blir allt mycket roligare.


Trött och hungrig

Sitter i skolan och väntar på att mamma ska komma så jag får skjuts hem. Idag har vi sytt på etiketter på flera t-shirts så vi samlar in lite pengar till klassen! Men det var ganska jobbigt för det skulle vara precis annars var man tvungen att sprätta vilket jag gjorde ganska många gånger, haha! Är hungrig och trött så när jag kommer hem blir det att äntligen få äta något.


Regn

Regn återigen, riktigt less börjar man bli! Tur att jag får skjuts till skolan, yeee! Idag är det längsta dagen vi har, vi har 4 ganska långa lektioner. Men det går nog bra, vi har form 2 lektioner då vi ska planera vårat vävande och jag har bestämt att jag ska väva en väska. Vi får se hur det blir. :) Kram.

trött.. haha.


Yeppyepp


Har bytt om, det fick bli understället också det är ju sjukt kallt ute. Nu drar jag till fotbollsträningen!


New


Ett par svarta jeans blev helgens inköp, precis vad jag behövde! ♥


Today

Äntligen hemma från skolan! Dagen har ändå varit kort men det kändes som en evighet, det är nog därför att jag har varit trött och hungrig. Vi hade även skolfoto idag, inte taggat alls! Såg ut som .. Jag vet inte vad.
Men men, snart är det mat och sen blir det att bege sig till fotbollsträningen! Ha en bra kväll.


Idol 2011

Nu ska jag mysa med Zimba, Oppsi och titta på idol. Det ska bli spännande att se hur det går när de ska sjunga i grupper!


Music ♥


Monday

Har precis tagit en varm dusch vilket var jätte härligt! Det är verkligen kallt ute nu och jag har frysit rätt så mycket idag. Skoldagen har bara gått bra, en lång sovmorgon så jag behöver inte stressa vilket jag gör varje morgon. Men på måndagar behöver jag inte göra det, härligt! Vi hade idrott sista lektionen och då hade vi orientering, det gick faktiskt bra för min grupp, Issa, Hanna och jag. Vi klarade alla kontroller och det kändes lite konstigt att orientera i stan när jag är van att orientera i skogen när jag gick högstadiet. Nu ska jag bara ta det lugnt, läsa lite i nya solo tidningen och sen blir det mat.


Kissemisse

Jag har en galen katt ♥


Glass


Har precis ätit en god glass, det är ju så fint väder ute! Tidigare idag har jag varit på elgiganten och media market med pappa, hittade en blixt och andra kamera tillbehör som jag vill ha. Men men har inte dem pengarna just nu iallafall. Jag som är så dålig på att spara. Hoppas ni får en bra dag! Kram.


Gårdagen

Igår hade jag verkligen jätte kul! Matchen gick inte så bra för det blev en förlust men annars var det kul att spela. Efter matchen åkte vi till boda borg där vi duschade och sen åt kyckling tacos. Vi bildade lag med 4 st i varje och jag var med Emma, Lisa, Issa och varje lag ska ha ett lag namn så vi bestämde oss för att ta första bokstaven i våra namn så det fick '' Team Leif '' , haha. Det var verkligen svåra banor och ett rum hette ''Klaustrofobi'' och där skulle man krypa i smala utrymen och det var mörkt dessutom. Vi klarade en del rum men i de sista rummen blev det alltid rött så vi fick gå ut och börja om på nytt. Vi klarade sammanlagt 1 rum med lite hjälp, yeee!
Sen var det bussresan hem som faktiskt gick väldigt snabbt. Jag kom hem när klockan var halv 8 och då var jag väldigt trött så det fick bli middag, tv och sen godnatt för mig.


Smycken

Här är bilder på det jag beställde från kimstore, blev jätte nöjd!


Buss


Snart åker jag mot ip för att sedan ta bussen till skellefteå! Bilder kommer senare idag på smyckena som jag fick igår ♥


Besök av Josefin

Josefin cyklade hem för ett tag sen, vi tittade på tv, åt godis och det blev mycket skratt! Jag gjorde även 2 snygga frisyrer och vilken talang jag har, haha. Snart ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det uppstigning 7! Bussen till skellefteå går klockan halv 9 så det blir en tidig morgon för mig imorgon men ändå härlig dag. Vi kommer spela match där i skellefteå och sen kommer vi åka till '' Boda borg '', (Boda borg är som ett äventyrshus där det finns massvis med uppgifter man ska lösa i lag)där vi kommer vara ett tag och sedan äta middag. Det kommer nog bli trevligt! Här kommer bilder på mina vackra frisyrer, hehe.

Josefin är söt!


Josefin

Nu väntar jag på att Josefin ska komma, vi ska titta på idol!

 


Fredag ♥

Idag har det varit hur härlig dag som helst!! Vi började 9 och då hade vi bara lekar,fika och lunch med 2:orna och 3:orna. Vi fick veta att vi ska göra klänningar till fashion mode show(tror jag det hette?) och temat är återvinning till galaklänning. Min grupp fick jeans så vi ska göra om jeans till en klänning, det ska bli spännande och se hur det blir! Efter det hade vi matte och vi fick börja tidigare så vi fick sluta tidigare, men det blev bara en 20 minuters lektion för alla var så trötta eftersom vi inte fick ta någon paus i allt lekande. Så vi fick sluta 20 över 12 och då gick jag,Hanna,Rebecka,Nikolina och Issa till stan där vi tittade runt i olika affärer. Jag hittade precis det jag behövde: Svarta jeans! Helt perfekt, nu har jag äntligen ett par. När jag kom hem låg det ett paket på bordet från kimstore! I låg det ringarna, halsbandet och örhänget som jag beställde i onsdags. Det gick ju super snabbt!
Nu ska jag packa ihop lite saker tills imorgon då jag åkter till skellefteå med laget för att spela sista serie matchen.


Many stones

Har samlat ihop alla kläder på golvet och lagt allt i tvätten, dansat till musik (haha, synd att inte ni får vara delaktig i min '' fina '' dans.) och läst boken '' Many stones '', vi ska läsa en engelsk bok på engelskan så då tog jag bara någon. Hitills är det rätt okej. Nu ska jag lyssna på musik och sedan blir det robinson!


Skjortor

Dem här snygga skjortorna skulle jag inte tacka nej till att ha i garderoben! Dem finns på gina tricot och kostar 249,- .


Torsdag

Torsdagar är härliga! På morgonen hade vi vita timmen, då vi pratar om aktiviter vi ska göra under veckan och fikar. Sen har vi bild ungefär 2 timmar och ritade jag mitt porträtt i flytande tusch. Fick även mitt skolkort idag, äntligen! Tydligen så hade kortet legat på ett kontor? Glad är jag iallafall nu, haha! Sen sista lektionen har vi svenska och då läste vi bara och skrev läslogg. När jag kom hem från skolan åt jag en chokladboll och busat med Oppsi och Zimba. (precis när jag skrev det låter det som att något går sönder på nedre våningen?) Blir tyvärr ingen träning för mig idag, har haft så ont i ryggen nu på slutet. Efter träningen i tisdags kunde jag knappt gå,inte kul alls. Så jag får se vad jag hittar på hemma, kan inte göra svenskan för jag glömde boken i skåpet, lyckat.


Chokladbollar

Ikväll har jag tagit en varm dusch, vilket var jätte härligt för det har varit kallt och regnigt ute. Regnet vill inte ge sig! Har även fortsatt att baka chokladbollar och tittat på tv en stund, hade fullt upp med att göra en till deg för den andra blev för liten. Nu ska jag läsa några bloggar sen blir det godnatt för mig.

Bild från google.


Re-pe-pe-peat


Life


Onsdag

Hallå, hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra just nu iallafall innan jag kom hem har jag inte varit på så bra humör. Har varit trött, seg och hungrig hela dagen och det regnade när jag skulle cykla hem. När jag började cykla var jag ändå på bra humör men sen kom värsta regn skuren och jag blev hur blöt som helst, det bara droppade. När jag kom hem har jag bakat chokladbollar som jag ska ta med till klassen imorgon, vi har fika varenda torsdag och det är 2 från klassen som bakar. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta god mat - kyckling och pommes frites. ♥

Oppsi!


Tisdag

Dagen har varit kall och regning! Cyklade inte till skolan imorse, det fick helt enkelt bli bussen för det verkligen spöregnade! Första lektionen hade vi svenska och då hade vi mest genomgång och sånt. Sen hade vi ett stort hål, då vi köpte fika för skollunchen var inte så god. Därefter har vi bara bild, hela eftermiddagen - härligt!
Efter skolan gick jag och Issa till stadsbiblioteket och lånade böcker till en del skriv uppgifter och sen åkte vi med bussen hem, frös hela vägen. Snart ska jag iväg på fotbollsträning ute i regnet också. Kommer nog vara väldigt blöt när jag kommer hem, haha.
nu vill blogg.se krångla ännu mer så det går inte att lägga upp en bild ..


Skor ♥

Här är skorna som jag köpte i helgen!

 


Lugnt

Hemma från skolan, sista lektionen var idrott och då fick vi vara inne istället eftersom vi lätt kan halka när det regnar. Vi fick även veta att det inte blir någon lektion på fredag vilket innebär sovmorgon då också, wiho! När jag kom hem låg det papper överallt, så tydligen har Oppsi och Zimba lyckas få tag i hushållspapper och haft jätte roligt. Busungar! 
Nu ska jag packa upp ombytes kläderna från väskan och bara ta det lugnt vilket nog kvällen också kommer bestå av.
(går ej att ladda upp bilder)


Måndag

Godmorgon! Härligt med sovmorgooooon på en måndag! Min natt har varit lite knasig för jag vaknade och hörde att det åska och blixtra och den kändes som att hela huset skulle gå sönder. Sen somnar jag direkt efter och drömmer om att det är någon jordbävning eller någon bomb. Så drömmen var ju både verklig men ändå inte.
Nu ska jag försöka hitta några idrottskläder för vi har idrott idag och det regnar ute. Aja, ha en bra daaaag!


Fotbollsmatch

Idag vaknade jag och Issa där vid halv 12, så då var det bara att stiga upp för att spela fotbollsmatch! Vi skulle samlas kvart i 1 så det fick bli lunch direkt för oss. Det blev lite stressigt men vi han ändå till samlingen. Vi spelade jätte bra första halvlek men sen tappade vi lite och de fick in ett mål och sen fick de in en del tur mål och det var det faktiskt. Så tyvärr fick det bli en förlust. Nu har vi bara 1 till match kvar i serien och den måste vi se till att vinna! Ikväll ska jag bland annat se på ensam mamma söker och idol, mysig tv kväll!


Igår

Igår var det jätte mysigt! Jag och Issa åt tacos, sen åkte vi och hyrde 2 stycken filmer och när vi kom tilllbaka gjorde vi iordning, dipp, chips, godis m.m. Riktigt gott, men efteråt fick man lite ont i magen, haha. Först tittade vi på fångarna på fortet,''Gurkan'' är ju bara för härlig! Sen tittade vi på en romantisk komedi och komedi, no strings attached var ändå bäst av de filmer vi såg. Sen är det ju inte helt fel att Ashton Kutcher var med. ihhh, vad snygg!

Fick 2 presenter från Issa som hon köpte när hon var i Spanien! ♥


Ögonen säger en helt annan sak


Shopping!

Vaknade vid klockan 10, skönt att man har ställt om dygnet sen sommarlovet då man sov till 12. Idag har jag varit på stan med mamma och det blev 3 par skor, galet nöjd! När jag kom hem städade jag mitt rum för idag ska Issa och jag ha film kväll med massa gott! Nu ska jag fortsätta mitt städande och sätta på musik, ha en bra dag!


Mot Issa!

Nu ska jag börja cykla till Issa, ha en bra kväll! ♥

Jag och Issa när vi skulle ut och fiska i min stuga!


Look into my eyes


HEEELG

Älskar fredagar! När man är i skolan på fredagar har man alltid någonting att se fram emot. Man har hela helgen framför sig.
Idag har vi haft idrott, bild och matte. Dagen gick väldigt fort vilket var jätte härligt, slutade halv två och då cyklade jag hem till mina kattbebisar som kom springande när jag öppna dörren. Sötisar!
Snart blir det middag och senare ikväll cyklar jag till Issa ♥


På bilden håller vi just nu på att göra självporträtt, inte lätt! Här är iallafall mitt porträtt som jag håller på med.


Dålig dag

Har inte alls mått bra idag så det fick inte bli någon skola för mig. Har mest bara tittat på tv, project runway - älskar programmet, man blir så sugen på att sy! Sen har jag suttit vid datorn och inte gjort så mycket alls. Kvällen kommer nog bestå av samma sak, det är ju robinson ikväll!


Skoldator

Skoldagen har bara gått bra! Skoldagarna går så mycket fortare nu än när man gick på högstadiet, då var det många teoretiska lektioner varje dag och nu är det för det mesta bild, form och en del teoretiska lektioner. Idag fick jag pröva på att sy på deras digitala symaskin och jag fick mina inloggnings uppgifter till min användare! Så nu kan jag börja använda den, härligt härligt!
Fick iallafall skjuts dit till skolan och hem för det har i stort sett regnat hela dagen och då är det inte alls kul att cykla. Nu har jag precis ätit en god middag och nu ska jag ta en varm bastu, har frysit hela dagen!
Ha en bra kväll!


Våran skoldator.


Onsdagsmorgon

Godmorgon! Nu har jag nästan fixat klart mig och idag börjar vi klockan 10! Men vi slutar klockan 20 i 4 men dagen kommer nog gå fort. På slutet har vi nästan bara form och då ska vi nog hålla på med våra planeringar om vad vi vill väva och kanske blir det något förhör på vävstolens delar, hjälp. Ni får ha en bra dag, kram!


Elektropop


Ni som såg idol igår missade nog inte han som sjöng om Elektropop. Hur härlig som helst, på den här videon är det tillagt musik och låten blir ju hur härlig som helst. Lyssna! :)


Min dag

Fick ingen sovmorgon idag för jag skulle till skolan och ta enkilt foto till mitt skolkort jag kommer ha, har inte fått kortet ännu så jag kan inte ta ut böcker och jag har inget skåp men som tur är får jag dela med snälla Issa. Jag hade plattat håret imorse och nu är det lockigt, det har i stort sett regnat hela dagen idag. Vilket gör att jag inte blir på bra humör. Fick iallafall skjuts till skolan med cykeln som tur var. Tog kortet precis när jag kom och fick vänta 1,5 timme tills min lektion började. Men detsnabbt ändå. Då hade vi svenska och efter det har vi ett stort hål så då gick jag, Nikolina, Rebecka, Hanna och Issa in till stan för att äta på frasses. Jag är inte nyttig nu kan jag säga, måste skärpa mig. Sen hade vi bara bild och vi fick våra datorer, gosh vad snygga de är och splitter ny! ♥ Vi slutade vid halv 4, då cyklade jag och Issa hem och det var motvind hela vägen. Fick kramp i benen, haha.
Just nu pluggar jag på lite om vävstolens delar som jag ska kunna imorgon.


TV


Nu blir det att sätta sig framför tv:n för att titta på idol! Saknar den gamla juryn som var förra året faktiskt, Alexander bard verkar lite små dryg den bit jag har sett. Vad tycker ni om juryn?


Skor!

Har skrivit en liten lista på saker jag behöver till hösten och bland annat är det nya skor! Så någon av de här skorna skulle jag inte tacka nej till! Dem första såg jag på Din sko's reklam och fastnade direkt så det blir nog att åka och pröva dem någon dag! ♥


ProViva

Hallåj! Kom hem för ett tag sen, vi hade idrott sista lektionen och då hade vi brännboll. Inte favorit sporten precis, missar alltid bollen, haha. När jag kom hem gjorde jag iordning mellan mål, macka och juice och nu ska jag plugga på om vävstolens delar. Inte så taggad..


New in town


Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på idol och en film som heter New in town som jag har sett tidigare men jag tycker den är väldigt bra faktiskt! Gjorde iordning varm oboy också, vilket var längesen sist. Det är ju extra gott när det är kallt ute! Nu ska jag bara läsa igenom en del bloggar sen blir det godnatt för mig. Börjar 11.40 imorgon så det blir en liten sovmorgon trots allt! Godnatt.


...


Maaaat!

Matchen gick inte alls bra, vi var inte taggade och vi spelade inte bra. Så det fick tyvärr bli en förlust.
Efter matchen åkte vi till frasses och beställde hem mat, gott men kanske inte så nyttigt. Har blivit lite för mycket nu på slutet men det fick helt enkelt bli det idag.
Nu har jag duschat, bytt om till varma kläder för det är inte varmt i vårat hus kan jag säga. Sen blir det att sätta sig framför tv:n för att se IDOL, alltid roligast från början när de ska välja ut. Ha en bra kväll! ♥


Söndag

Goddag! Gick upp väldigt tidigt idag faktiskt, ungefär klockan nio. Vaknade av att jag frös så mycket, så då gick jag upp, åt frukost och bytte om. Hitills har jag städat lite i mitt rum, packat upp väskorna från i fredags och ätit. Senare klockan 4 har jag fotbollsmatch mot Ersboda, så nu är det bara att börja tagga tills dess!
Nu ska jag fortsätta att städa och lyssna på musik.


Ziperall


Jag är med i en tävling hos vadfanskajagheta.se där man kan vinna en ziperall och man får välja själv vilken modell man vill vara med och tävla om! :) Prövade en som var någolunda lik en ziperall igår och blev helt förälskad i den, haha. Så passa på och var med i den här tävlingen!


Onepeice provning!


Så här kan det se ut när jag, Issa och Johanna provar onepeice. Ville inte ta av mig den!♥

Vart jag mig i världen vänder


Myskväll


När jag åkte hem från Sara åkte jag och mamma och handla grönsaker, dipp och annat gott!
Så ikväll blir det myskväll, har tagit på mig myskläder och varma sockar. När det är kallt ute blir det kallt i vårat hus, inte bra isolering. Men det blir att ta en varm bastu, middag och tv tittande.
Ha en bra lördagskväll! ♥


Igår

Igår var det en härlig dag! Vi fick sluta tidigare så vi fick sluta klockan 1 och då cyklade jag,Issa och Nikolina in till stan där vi tittade på lite kläder och sånt, sen kom det fram en kille som berättade ett skämt för oss, Vad blir det om man blandar en bulldog med en Shihtzu? BULLSHIT! haha, den var ändå bra! Sen gick vi och åt på frasses och efter en stund kom Sara, Johanna och Josefin, vi pratade och fick på stan ett tag. Jag, Johanna och Issa prövade onepeice och galet vad sköna de var. Ville inte ta av mig den. Sen cyklade jag och Issa hem, fick skynda mig att packa för Issa kom och hämta upp mig för att sedan åka till Sara och ha filmkväll! Vi tittade på en skräckis, har inte sett många skräckisar i mitt liv och tänker inte göra det heller. Jag ångrar mig bara. Men det var mysigt ändå, vi hade köpt godis, dricka och sånt gott!
 


Fredag!

Godmorgon! Segt att kliva upp så tidigt gemfört med de andra dagarna, men vi slutar iallafall halv 2 så det är härligt! Nu på morgonen har jag packat ihop ombytes kläder och sånt för vi har idrott första lektionen idag, känner mig faktiskt inte så jätte taggad just nu. Men efter skolan blir det att cykla in till stan!
Kram.


Robinson

Träningen gick väl sådär, var lite seg men. Till en viss del gick det någolunda bra! :) När jag kom hem tog jag en varm dusch, härligt! Sen har jag lagt fram lite saker som jag ska ta med mig imorgon till skolan för efter skolan ska jag och Issa åka och shoppa på stan och äta middag. Imorgon kväll ska jag på film kväll hos Sara! :) Just nu ser jag på Robinson på tv4 play och nu ska jag fortsätta, sen blir det godnatt för mig är jätte trött!
Godnatt!


NU: Träning!


Har rensat bort lite blogginlägg från bloggen och nu ska jag cykla iväg till träningen!


Yesyes


Detta fick jag idag av mamma när hon kom hem!
Fotbolls strumpor och antecknings block med olika flikar, super bra!

Har precis ätit middag, busat med kattungarna en stund och tagit fram träningskläderna. Nu ska jag lyssna på musik och läsa några bloggar innan jag beger mig till träningen!


Torsdag

Det fick nästan bli 1 veckas blogg paus! Det har hänt väldigt mycket den här veckan, bland annat att jag har bytt skola. Kände att jag inte riktigt orkade med att sitta i en buss 2 timmar per dag plus att man måste vänta på bussen ett tag. Så i tisdags började jag på Dragonskolan, Bild och form inriktning textil och design. Det kommer nog bli super kul! Schemat vi har är också väldigt bra, vi har sovmorgon nästa varje dag, passar mig väldigt bra eftersom jag är så morgontrött!
Snart kommer mamma hem och då blir det middag sen fotbollsträning!

Gulliga Zimba ♥


RSS 2.0