Bloggpaus

Jag kommer ta en bloggpaus i en vecka, troligtvis eller kommer jag börja igen om några dagar.
Jag behöver verkligen en paus för just nu är jag väldigt förvirrad över en del saker, blandade känslor.


Presentkort

Gud vad glad jag blir över alla fina kommentarer, tack tack ♥
Fick sitta och vänta på bussen rätt så länge men det är tur att det finns tv. När jag gick ifrån bussen kom mamma och pappa förbi så jag fick åka med dem, härligt eftersom jag var väldigt trött och hungrig. Men när jag kom hem fick jag en bit smörgås tårta och fick även ett brev där det stod att jag hade vunnit en biljett till Lycksele djurpark! haha, jag och Josefine var ju med på alla tävlingar vi såg på Nolia och tillslut kanske man vinner och det gjorde jag :) Nu får vi väl helt enkelt se om den kommer till användning.


Fick sluta tidigare idag och min buss går ...

Fick sluta tidigare idag och min buss går inte förens 20 över 3, så nu sitter jag och tittar på tv och lyssnar på musik. kram!


Bio

Morgorna har varit väldigt jobbiga, har fått stiga upp klockan halv 6 något jag inte riktigt har vänt mig med.
Skolan gick bra och vi fick göra tips promenad, prova på sy lite grann och räkna lite matte. Så skoldagen har inte varit så jobbig. Vi slutade ungefär klockan två och då fick vi vänta på bussen 1 timme och 20 minuter, väldigt drygt men det är tur att vi har tv och frukt i våra lokaler. När jag kom in till stan mötte jag upp Issa och vi gick och åt på frasses, vi hade mycket att prata om! :) Sen gick vi vidare mot SF bion där vi mötte Inga Linn och vi köpte biljetter, godis och tittade på filmen '' Jag saknar dig ''. Den var helt okej, hade kanske lite för höga förväntningar. Men vid ett tillfälle var jag nära på att gråta.

Nu ska jag bege mig till sängen för att sova, GODNATT!


Jag saknar dig

Brr.. Vad kallt det är ute! Fotbollsträningen var rolig och gick som sagt väldigt snabbt, tiden går snabbt när man har kul! Det var iallafall skönt att komma hem och ta en varm dusch, fika och bara titta på tv. Tittade även igenom nya IKEA katalogen och blev väldigt sugen på att göra om mitt rum och göra en stor walk in closet - drömmen! Ska gå och lägga mig snart, ska upp kvart i 6!
Efter skolan imorgon ska jag även åka på bio och se '' Jag saknar dig '' med Inga Linn och kanske Issa om hon ville :) Har tittat på trailern och hört väldigt mycket bra från filmen så jag får hoppas att den är bra!

Någon av er som att sett filmen? :)


Flip your hair


SNYGGA KILLAR! ♥


Tisdag

Andra dagen på gymnasiet gick jätte bra! Vi hade lekar för att lära känna varandra bättre och sen fick vi göra en super rolig praktisk sak! Vi delades in i grupper och man fick välja en bild på en klänning. Sen skulle man göra klänningen på en provdocka med bara tidningspapper, nålar och tejp. Så det blev en liten utmaning.
Ikväll har jag fotbollsträning, så det blir att cykla dit och träna!

Slänger in en bild från Kreta. Underbart!


Kille sjunger som en tjej


Hur häftigt är inte det här?


Schema

Första dagen gick faktiskt bra, det var upprop och '' lära känna varandra '' lekar. Det är jätte mysigt i våran lokal, det är bara textil och design som är där och vi har tv, soffor, fika rum och det finns massor med tidningar man kan läsa och en hel del annat. När vi kom till sy rummet fick vi en korg med massor med sy saker, pärm, skissblock och en kaffe mugg. Vi fikade och pratade, gjorde olika lekar och sånt. Sen åkte jag med bussen hem, det tar ca 30 minuter att åka till vasaplan och sen tar jag en buss hem.
Hemma har jag ätit middag och sen kom Josse's familj hit och fika. Jag och Josse körde buzz och den här gången vann hon.. :(
Nu har jag precis tagit en dusch och ska titta på lite tv, är rätt så trött. Dagen har varit väldigt lång känns det som!

Så här kommer mitt schema se ut, börjar 8.25 och slutar 15.05 varje dag!


Första dagen

Just nu håller jag på att fixa mig och har precis hittat några kläder som jag ska ha på mig. Första dagen på gymnasiet! Nervöst men ändå lite kul, får jag väl hoppas. Nu ska jag fortsatta att platta håret, kram!


Söta!

make a gif

Amalia satt och berätta om en lärare som hade gjort några saker, då blev Johanna och Emma allvarliga. Men när de fick veta vem det var blev det en annan min, hahaha. Söta ♥


Eurasia

Fotbollsmatchen blev tyvärr en förlust och det gick verkligen inte bra för mig! Fick vara på olika positioner som jag inte har varit på och visste inte vart jag skulle vara. aja. När jag kom hem fick jag skynda mig och duscha, byta om och fixa till mig. Sen mötte jag upp min Issa, Sara, Josse, Amalia och Linnéa och vi cyklade till kinaresturangen eurasia där vi väntade på Johanna och Emma, när dem kom beställde vi mat och pratade. Det är så roligt att träffa alla, det kändes så längesen! Jag blev super mätt, kändes som att jag inte kunde gå ut genom dörren. Efter all god mat och snack cyklade alla vidare hem. Så har precis kommit hem från en rolig kväll som gärna får göras om!

 


Taggaaa

Snart åker jag mot Umedalen för att spela fotbollsmatch, tagga!

Bild från Umeå fotbollsfestival.


That's not my name


Lyssnade på den här låten igår då Josefin spelade upp den, hade helt glömt bort den! Minns för några år sen då jag lyssnade sönder låten, det som jag är expert på. Men visst är den härlig? :)


Lunch

Godmorgon! (Fast det kanske är sent för att säga godmorgon). Vaknade för ca en timme sen, hur ska det gå imorgon då jag måste kliva upp flera timmar tidigare. Imorgon är det första dagen på gymnasiet för mig och jag känner mig jätte nervös men det ska ändå bli spännande.
Just nu sitter jag och målar naglarna och lyssnsar på musik, sen ska jag nog byta om och bege mig till köket för att äta någon lunch!


Ryan Reynolds

Hej, kom hem bara för en stund sen från Josefin! Har nästan varit med henne hela dagen och tiden går så fort. Först kom hon hit och hälsade på mina kattungar och vi spelade buzz, vid 5 åkte vi till ica för att köpa chips och sånt. När vi kom till henne satte vi på hög musik och vi sjöng och jag dansade galet, haha. Sen duktiga som vi är tillagade vi kött och ostbollar eller vad det heter. Det var gott iallafall. Vi tittade på tv och en film som heter The proposal där det var en jätte söt kille med! Efter filmen blev jag ganska trött så jag cyklade hem och snart ska jag nog gå och sova! Godnatt ♥

SÖT!


Red


Höstens trendfärg är som sagt rött, jag tycker att rött är en jätte fin färg men jag har faktiskt inte så mycket rött i garderoben. Det kanske blir att köpa sig någonting rött, så det piggar upp de svarta och gråa plaggen!


HAHAHA


Jätte bra sminktips! .. haha. Vet inte hur mycket jag skratta, galet!


Tränat

Träningen gick väl sådär faktiskt, var ganska slö och trött vilket jag har varit hela dagen. Hoppas bara jag inte håller på att bli sjuk eller något. När jag kom hem från träningen duscha jag, fikade och har tittat lite på tv. Men det fanns inget bra så nu blir det att läsa bloggar och läsa solo! ♥


Soppa


Har ätit middag nyss och det fick bli gulaschsoppa, snabbt och enkelt, blev väldigt mätt iallafall.
Nu ska jag leta upp lite träningskläder och börjar byta om för att senare åka till fotbollsträning!
Kram.


I'm happy with you

Vaknade av att mamma ringde mig på mobiltelefonen och sa att jag skulle kliva upp och ge katterna mat. Så jag klev upp gav de mat och trodde jag kunde gå och lägga mig igen efter. Men tyvärr gick det inte pågrund av mina galna katter som river mig överallt. Det kanske var lika bra att jag klev upp, skolan börjar ju bara om några dagar så jag behöver nog vända om mina timmar.
Nu ska jag byta om och fixa någon lunch!

how do you make a gif
Saknar min Issa som är i Spanien!


Polly blouse


Riktigt snygga blusar i svart och rosa från Gina tricot och kostar 249,- ♥


Onsdag


Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket alls, känner mig trött och trög. Så har bara mysat med mina kattungar, ätit mat och tittat på tv. Kram!


Freedom

Filmen var faktiskt riktigt bra, från början tyckte jag väl inte att den var så bra men filmen blev faktiskt bättre och bättre. Handlingen var jätte bra så jag tycker ni ska se den om ni då inte har sett den.
Nu ska jag tittar runt på lite bloggar och sen blir det troligtvis godnatt för mig, ska försöka vända på mina sovtimmar. Hur nu det ska gå till.. Godnatt!


Write

Ikväll åkte jag och träna fotboll, det gick bra och tiden gick så snabbt!
Nu sitter jag och tittar på Freedom writers på kanal 11 men just nu är det paus, hitills är den väl sådär. Får väl se hur allting slutar. Sen kan jag också meddela att jag har slutat i innebandy, det fick helt enkelt bli så.
Ha en bra kväll ♥


Glitter


Sitter och målar med nagellacket som jag köpte på Kreta, funkar ganska bra faktiskt! :)


Resten av ditt liv

Igår natt spöregnade det ute så jag somnade ganska fort, mysigt när man ska sova! Men när jag vaknade har jag huvudvärk så jag kände mig ganska yr när jag klev upp men nu har jag tagit en alvedon och allt känns bättre.
Idag blir det att fortsätta vara ''kattvakt'' för mina små kattungar. Börjar bli riktigt orolig för Sessan nu, hon har snart varit borta i en vecka och tänk om hon är instängd någonstans? usch.
Senare ikväll är det fotbollsträning!


Måndag

Kom hem för ungefär en halvtimme sen från Inga linn! Jag cyklade till henne efter middagen och vi spelade kort och cyklade till hennes lilla systers fotbollsmatch så vi tittade på den och sen spela vi lite fotboll, prata och så :)
Just nu sitter jag och äter på en macka och dricker ett glas juice, gott gott. Speciellt när man är hungrig!


Mobilbilder.


Roligfakta.se

..En delfin sover ALDRIG helt, den vilar ena hjärnhalvan i taget! Skulle den sova som oss skulle den drunkna.
..Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.
..En människa gör i snitt 1140 telefonsamtal per år.
..Alla isbjörnar är vänsterhänta.
..Endast en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln. IKEA-katalogen!
..Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.



Dream

Har tittat runt lite på garderober på internet och gosh vilka snygga man hittar, det går inte ens jämföra med sin egen. Vill ha walk in closet nuuu! ♥




Tänk vad mysigt det skulle vara att ha en walk i closet där allting är iordning och reda. Min garderob som jag har nu är allt bara inpressat och man glömmer bort plagg som ligger allra längst in.
Ska faktiskt börja planera lite hur jag skulle vilja ha min, för någon dag ska jag ha det! ♥


Solo

Blev inte alls så lång spring tur för har fått flera skavsår från mina fotbollsskor och vill inte nöta upp det.
Har precis ätit lunch och gjort iordning mat till mina katt bebisar och en ny solo tidning kom i brevlådan idag, blir nog att läsa den ett tag nu. Senare idag ska Inga linn komma hit och vi får väl se vad vi hittar på!:)


Run


Godmorgon!
Har laddat ipoden och lagt in lite nya härliga låtar för nu ska jag ut och springa!


Kryddor


Har poppat popcorn och provsmakat de nya popcorn kryddorna jag köpte idag, mums! Att jag inte har köpt popcorn krydda tidigare?
Ikväll har jag suttit och skrivit en annons om Sessan, kanske man ska skaffa sig en slags gps man kan sätta på halsbandet eller något. Då skulle man veta exakt var hon är. Har även lagat mat åt kattungarna och busat med dem, de behöver extra uppmärksamhet nu när deras mamma är borta.
Ha en bra kväll!


Nolia mässan

Gud vilken härlig dag det är idag, man blir så glad när det är fint väder ute!
Cyklade med mamma och pappa till Nolia idag, sista dagen för nolia mässan! Vi åt lunch där, tittade runt lite på pooler och sånt. Såg en super stor pool som jag inte skulle tacka nej till att ha hemma, haha.
Träffade även på Johanna och Josefin ett antal gånger. Jag tror de var överallt, haha.
Några inköp blev det också, ett smyckesträd som jag var och tittade på förut och har velat ha ett jätte länge och nu var det extra pris, 99,- blev jätte glad att jag hittade ett. Sen blev det 12 par sockar i olika motiv, alltid bra att ha. Det blev även lite mat och olika slags popcorn kryddor, som blir att pröva ikväll kanske? :)


Söndag


Let it burn


Låten är super härlig att lyssna på och hennes röst, älskaaa ♥


Mys

Har ätit en god middag med kött, pommes frites och haloumi - gott! Just nu sitter jag och tittar på tv med två söta katter i famnen, Myyys!

Sötis ♥


Shoppingen från igår!


Jätte mysig tröja/poncho från gina tricot.

T-shirt från Monki.

Linne från H&M.

Leggins från H&M.

Mysig kofta från H&M.

Spets bandeau bh från Bik bok.


Värme

Gud vad härligt väder det är ute, hoppas det är så här varmt några dagar framöver så man hinner sola lite.
Matchen gick bra, vi vann med 3 - 2. Det var väldigt varmt på planen, hur kommer det sig att det alltid är sol när vi spelar fotboll? Men men, inte klaga på det fina vädret nu! :) När jag kom hem duscha jag och fixade lite ice tea, herregud vad gott det är och extra gott är det när det är varmt!


Saknad

Nu på morgonen har jag bara suttit och tittat lite på tv och fikat frukost. Men snart ska jag byta om för att cykla och spela fotbollsmatch mot sävar. Så nu är det bara att börja tagga!

Saknar min fina kisse!


Fredagskväll

Kom för ett tag sen hem från en super mysig kväll med mina vänner! Josefin öppnade paket, vi bakade pizza, tittade på film och prövade olika experiment, haha. Men kvällen har varit jätte trevlig och rolig, synd bara att jag inte kunde sova över där för jag har två kattungar hemma som jag måste sköta om just nu för Sessan (katt mamman) har sprungit bort någonstans och hon har varit borta 2 dagar nu. Så jag måste laga mat och mata dem. Här är några bilder från kvällen.



Amalia's super goda pavlova!

Fina vänner ♥


Stan

Hej! Kom hem från stan för ungefär en timme sen. 
Igår kväll sov Josefine här och vi tittade på ''17 again'' och man tröttnar aldrig på den filmen, älskar den!
Idag klev vi upp vid halv elva och åkte till stan, shoppade och jag köpte lite presenter. Senare ikväll ska jag cykla till Josefin som har fyllt år och uppvakta henne! :) Hoppas ni också hitills har haft en bra dag!

Köpte lite höstkläder, ni får se senare vad jag köpte! ♥


Hårprodukter


Här är hårprodukterna jag köpte på nolia idag!

1. Lugnande nattvård för rebeliskt hår - ger näring och mjukhet till hårfibern under natten för ett lättformat hår på morgonen.

2. Man får naturlig glans och kraftfull kontroll och man kan forma håret enkelt.

3. För känsliga hårbottnar med torrt och skadat hår. Gör att skadat hår återfår fukten, utan att irritera den känsliga hårbotten.

4. Skyddar och mjukgör och gör så att längre får en vackrare och friskare struktur. Ger en naturlig glans och perfekt för flygigt hår.

Ska bli spännande att se om de funkar! ♥


Nolia


Hej! Idag var jag som sagt på nolia med Josefine, vi gjorde allt möjligt där. Vi va med i massvis med tävlingar (hoppas på någon vinst), gick i de olika hallarna 50 gånger, plockade med oss godis och jag köpte några hårprodukter! När vi kom hem satte vi igång och spelade buzz och sen åkte jag till fotbollsträningen samtidigt som Josefine pluggade. Nu är jag iallafall hemma och Josefine sitter och tittar på tv men snart ska vi ner och fika, mums!

 


alala

Godmorgon! Idag blir det att vara med min saknade vän Josefine, klockan halv elva ska vi cykla till nolia och gå omkring på mässan där! Sen ska hon även sova över här, men jag får helt enkelt se hur dagen ser ut.
Ha en bra dag!


Rihanna



Yesyes

Vid halv 7 kom jag hem från innebandy träningen som gick sådär fick ont i halsen på slutet av träningen. Men när jag kom hem blev det middag direkt, lax och färsk pasta ♥ Sen nu har jag precis tagit en varm dusch och hårinpackning, behövs verkligen nu kan jag säga. Mitt hår har blivit rätt så torrt nu på slutet.
Nu ska jag bara mysa och kanske titta på någon film, får helt enkelt se hur det blir.


Onsdag

Hej! Ställde klockan på nio idag, men tydligen stängde jag av alarmet och somna om igen till halv tolv. Typiskt mig..
När jag väl klev upp åt jag frukost och sedan följde jag med pappa som köpte lite saker till stugan. Nu blir det att leta upp innebandy klubban och inomhus skorna för att senare idag cykla till första innebandy träningen för säsongen!


Film

Godkväll. Just nu tittar jag på en film '' The way of the gun '' som går på kanal 11 men nu är det paus. Det är en thrillerdrama, thriller inte mina favorit precis. Men jag får väl se hur den här filmen är.
Blir bara att forstätta att ta det lugnt ikväll, åkte inte till fotbollsträningen idag på grund av att jag har ont i halsen.
Ha en bra kväll.

Kallt!


Stickade tröjor

Det känns faktiskt lite trist att hösten är på väg. Men ändå är det så härligt att gå runt med stickade varma tröjor. Det är väl nog det jag längtar mest till med hösten faktiskt. Tröjorna kommer från Bik bok förutom den svart vita som kommer från Nelly.com men finns även på Rut med flera.


Tisdag

Hallå! Idag vaknade jag av att Josse skickade ett sms och frågade om vi skulle gå på stan idag och det var ju perfekt eftersom jag ändå inte skulle göra något idag och det var jätte längesen jag var på stan, vet faktiskt inte när det var sist. Iallafall så klev jag upp, åt frukost, duscha och bytte om. Sen cyklade vi till stan och gud vad kallt det var ute, det känns ju som höst! Kan inte ens tänka tanken att det skulle vara höst nu, sommaren har ju börjat nyss? Blev iallafall att ta på sig jackan, men jag frös ändå.
Jag köpte ingenting på stan fast jag var shopping sugen, men alltid då jag har pengar hittar jag ingenting och då jag inte har pengar hittar jag massvis med kläder som jag skulle vilja köpa.
Hittade ett sött linne på H&M som jag kanske ska köpa senare, får helt enkelt se hur det blir.

Bild från i fredags.


Godnatt

Har inte alls gjort så mycket idag, har haft huvudvärk och ont i halsen. Har mest bara tittat på tv - Lotta på liseberg, haha. Men Eric Saade var ju där, aaah så snygg ♥. Men men.. Iallafall ska jag snart sova känner att jag behöver det! Godnatt.


Onepiece

En onepiece skulle inte vara helt fel nu när man är sjuk. Sitta med en onepiece och titta på film, ge mig?


Second nail


Hittade det här nagellacket på internet och det gör så att man får en hård och hållbar yta på nageln och stärker nageln så du slipper skivade naglar.
Om detta skulle fungera på mina naglar skulle jag bli överlycklig för när mina naglar börjar bli lite längre så skivas de efter ett tag och det är så störrande!
Kanske blir det att man köper det nästa gång man åker på stan?


Noo

Godmorgon! Vaknade med ont i halsen och huvudvärk, alltså åh jag vill inte bli sjuk:( Igår kväll hade jag också ont i halsen och de senaste dagarna har jag varit ganska trött så jag tror att en förskylning är på väg. Har iallafall tagit alvedon och någon tablett mot förskylning. Hoppas det stoppar lite grann iallafall. Jag som skulle vara med Inga linn idag, att vara sjuk är verkligen det tråkigaste som finns.

Visste ni att jag och Amalia igentligen är ett spöke? ..


Bakning


Ikväll fick jag rycket och blev sugen på att baka! Bakar jag alltid på söndagar?
Iallafall så letade jag igenom receptboken och bestämde mig för att göra tigerkaka, det var jätte längesen jag åt det. Har dock inte hunnit smaka med får väl göra det imorgon!
Nu sitter jag med ett kallt glas juice och ska väl se om det går något intressant på tv:n.
Ni får ha en bra kväll, kram! ♥


Städning


Började med att ta ut lite kläder från hyllorna och rensade bort kläder som jag inte använder, skönt att man har ordning i garderoben och jag hittade kläder som jag glömt bort.
 
Efteråt.

Okej, jag kanske inte bäddar så fint. Men så här fint brukar det inte vara.


Fotbollsmatch

Hallå där! Kom hem för ett tag sen från fotbollsmatchen och har hunnit tagit en härlig dusch. Matchen gick väldigt bra för oss för vi vann med 2 - 0. Sen för mig gick det väl sådär, fick spela ytter mittfält något som jag inte är van med att spela så ibland kanske jag såg borta ut. haha. Nej men bara det att jag glömmer bort att jag inte får gå allt för mycket uppåt för jag måste ju jobba hem också, i vanliga fall spelar jag forward och då är det längst upp jag står. Haha vilken förklaring, aja iallafall så ska jag väl ta och städa i mitt stökiga rum.
Sätta igång lite musik så går allt snabbare och blir roligare. ♥


Lördagskväll


Gott!
Satt och åt det här samtidigt som jag tittade lite på tv, fanns inget bra. Tycker inte om action och fantasy så mycket, och sånna filmer går ganska ofta på tv så jag hittade ingen bra film helt enkelt.
Snart ska jag sova eller iallafall försöka att sova, är inte van att gå och lägga mig nu precis. Men jag har fotbollsmatch imorgon så då blir det bara att ställa klockan på 9.
Godnatt.


That's the way I like it


Hur härlig video är inte den här? Amalia visade mig den igår och jag vet inte hur många gånger vi har sett på den, den blir bara bättre och bättre för varje gång man ser den! ♥


Fransk manikyr


Målade fransk manikyr på naglarna innan middagen, blev inte så bra får se om jag ska ta bort det eller inte. Men men.. Ska snart ta ett snabbt bad i bubbelpoolen kan inte vara där allt för länge för det blir så varmt och jag får ont i huvudet vilket jag redan har. Skönt ska det bli iallafall, sen har jag köpt grönsaker och dipp som jag ska äta sen, det var super länge sen jag åt dipp, det är ju hur gott som helst! ♥


Hos Amalia

Hoppas ni hade en bra kväll igår för det hade jag kan jag säga! Vi bakade tre plåtar med super goda kakor, helt beroende. Måste baka sånna alltså. Sen satte vi igång filmen '' Om stig Petres hemlighet '' , haha alltså psykologen Björn som spelas av Jonas Karlsson är ju hur bra som helst, han passar verkligen in i rollen. Jag och Amalia satt och skratta ett antal gånger. Därefter gjorde Amalia en god tacopaj till middag och efter maten bestämde vi för att cykla till älven och ta en kvällsdopp. Det var härligt och sen spelade vi in filmer och fotade en hel del, det var jätte mysigt ute och vi hittade ett ställe där vi filmade och fotade. Det kanske kommer en film på våran vackra dans? När vi kom in fikade vi och åt hennes goda vinbärs sorbe, prata och lyssnade på lite musik.
Så kvällen har varit jätte mysig och rolig!

Lite kakor?



Coola cheyer!


Fredag

 
Sådär nu är jag klar för att åka till Amalia, det blev inte att cykla för det regnar ju en hel del så det blir att åka bil!


Vaken

Hallå, vilket fint väder.. Blev en lång sovmorgon för mig idag, men det går inte att lägga sig tidigt för då kommer jag ändå inte kunna sova och då blir det att jag sover en stund på morgonen, haha. Måste kanske ställa klockan?
Iallafall så blev det lunch direkt för mig när jag klev upp och nu är det bara att byta om, packa och sånt för att sedan åka till klabböle där Amalia bor! Så där kommer jag tillbringa mig dag och jag kommer även sova över där.
 
Ha en bra dag! ♥


Godkväll

Ikväll åkte jag till Issa först och sen cykla vi vidare till fotbollsträningen, som för övrigt var väldigt rolig och tiden gick hur snabbt som helst! Synd bara att det regna, men ska inte hålla på klaga nu, haha. Fick pröva på Amalia's moppe men det gick väl inte så bra med att få igång den. Men när jag väl fick igång den var det kul.
När jag kom hem duscha jag och tog mig lite fika, macka och juice - gott! Just nu sitter jag och tittar på en film på 9an, vet faktiskt inte vad den heter men det är en dramakomedi!
Ni får ha en fortsatt bra kväll, kram! ♥

Mitt hår var inte det finaste idag..


Lalaaa

Hallå där! Har precis ätit lite mat och läst Linnéa's berättelse och herregud vad duktig hon är på skriva! Man fastnade direkt i texten.
Idag har jag som sagt packat upp mina väskor och gissa vad man hittar där? En spindel.. brr..!
Hoppas ni får en bra dag, kram!


Bak

Vaknade 11 idag, härligt faktiskt med en lite längre sovmorgon! Hitills har jag hunnit baka kladdmuffins men den här gången blev det med smarties. Det blev faktiskt väldigt gott men kunde har varit i ugnen lite längre! Sen har jag tagit hand om mina kattungar som har börjat springa omkring lite grann, måste hålla rätt på dem så de inte springer under några skåp så jag har gjort ett litet mini staket. haha. Men nu ska jag sätta på musik och packa upp all min packning från stugan, tråkigt. Men med musik är allt mycket roligare, sant!


Stugan

Nu är jag hemma! Härligt att vara hemma faktiskt även fast det har varit jätte mysigt i stugan och vädret har varit bra så är det ändå bäst hemma, '' borta bra men hemma bäst '' stämmer in väldigt bra. Sen var det väldigt härligt att få komma hem och ta en riktig dusch för att få bort all myggmedel. Vet inte hur många lager jag hade på mig men ändå så fick jag rätt så många myggbett.
Vi var iallafall där med Issa's familj och vi har fiskat, gått på promenader, åkt båt m.m. Det har iallafall varit väldigt roligt och just nu håller vi på att bygga en bastu, badrum och gästrum så stugan kommer bli bättre! Yee.
Trodde det var öde där vi har stuga men så är det inte märkte jag nu, vi såg en hel del stugor och jag och Issa såg vinkande göteborgare. haha! Nu ska jag titta igenom lite saker på datorn sen blir det att få sova i sin egen säng, saknat!



Kräftor blev det en middag! ♥
Blev inte så många bilder för batteriet i kameran tog slut. Men några blev det iallafall!


Why i smile?


Why i smile?
Its been a while
since everyday and everything has felt this
right and now
you're turning all around and suddenly
you're all i need.


RSS 2.0