Hejdå! ♥

Det här blir alltså ett hejdå inlägg eftersom snart åker jag bil ner till Stockholm, bor på hotell och sen imorgon åker vi till Kreta! Ska vara där en vecka och sen stannar jag i Stockholm någon dag, så jag åker hem den 10 Juli. Jag får hoppas att ni får en jätte härlig vecka, för det tänker då jag ha iallafall. Bilder och sånt kommer jag lägga ut när jag kommer hem och jag får hoppas att min undervattens kamera hinner komma till flyget och om det blir så kommer det bli en hel del undervattens bilder också! Det kommer även komma några inlägg under veckan som är tidinställda, så det kommer ungefär ett inlägg per dag.
Ha det bäst nu så ses vi snart! ♥


Onsdag

Hallå där, hoppas ni har haft en bra dag för det har jag iallafall haft!
På dagen cyklade jag och Issa till Stöcksjö, sola, bada och åt vatten melon. Det var väldigt fint väder men det blåste ganska mycket, och jag hade inte smörjt in mig för jag trodde inte jag skulle bränna mig. Men nu på kvällen känner jag faktiskt att jag borde ha tagit solkräm, är helt röd. Men men, bara jag smörjer in mig nu så går det nog bra. Sen cyklade vi hem och åt middag och sen vidare till fotbolls matchen, det gick väl ganska bra för mig, gjorde ett mål :) Men tyvärr så förlorade vi med 3 - 2. Efter matchen hade vi fotbollsavslutning, för vi kommer ha 2 veckors uppehål tror jag. Men vi har fått ett tränings schema som vi ska göra i sommar. När jag kom hem duscha jag och har hållt på att lägga fram saker till imorgon som jag ska lägga i resväskan.
Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att hinna med allt, har en del saker som måste göras så det blir att lägga sig tidigt ikväll.

Issa och jag.


Tisdag

Hej på er! Idag tog jag en låååång sovmorgon, vilket var jätte härligt!
 Idag har jag mest lagt fram en del saker som jag ska ta med mig till kreta och jag har även städat mitt rum. Senare på kvällen åkte jag och träna fotboll, och det gick väl ganska bra. Jag har ju fotbollsmatch imorgon så då måste jag börja taggaaa!
När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sen har jag suttit framför tv med ett glas iskall juice och en macka framför Morden i midsummer. Jag och pappa skulle gissa vem som var skyldig till brottet och jag trodde att det var den gamla gubben, och rätt som det var så var det han! Man kanske ska börja satsa på att bli dektetiv? hm..


FlippFlopp


Innan Issa kom till mig idag så åkte jag och pappa en tur till strömpilen och sedan till Inter Sport för att köpa lite saker till Kreta. Så då blev det att köpa sig ett par flipp flopp på inter sport. Läängtaaaar!


Color on my fingers


Solis

Hallåj, nu sitter jag med min vän Isabelle och vi har just varit ute och fotat som galningar! Vi har även ätit jordgubbar och glass, SUPERGOTT! ♥
Just nu sitter vi och lyssnar på musik och Isabelle sjunger med! Men hon säger att hon inte gör det. Men hon gör det. ok, skärpning.
Här är några bilder från våran härliga dag.

Hoppas ni får en bra dag, det är ju underbart väder!



Ice tea ♥

Goddag! Oj, klockan är redan halv 7! Den här dagen har gått väldigt fort.
Jag steg upp närmare mot tolv, åt frukost/lunch, sen åkte vi till mormor och morfar för att morfar har fyllt år. Så där fikade vi jordgubbs tårta och kakor, mums! Sen var det bara hem och byta om till fotbolls kläder för att cykla ner till gräsplanen för att spela fotbollsmatch mot sandvik. Matchresultatet blev 5 - 5, och jag gjorde 2 mål och 1 assist, yey! :) När jag kom hem gjorde jag iordning ice tea, hur gott som helst!

Snart ska jag äta middag och sen blir det nog bara att tag det lugnt och planera lite vad jag ska ta med mig till kreta. Jag tittade vädret på hur det skulle se ut när jag åker dit och då stod det '' klart '' klart '' klart'' hela veckan! Inte nog med det tittade jag också hur varmt det var igår natt och då stod det att det var 25 grader! värmeee! ♥ Men man vet ju inte säkert på om det blir klart varenda dag.


Filmtajm

Hejhej! Mitt internet har krånglat hela dagen men nu går det lite lättare och (lite) snabbare! Nu ikväll har jag suttit och ätit popcorn framför en film, som heter '' Vi hade iallafall tur med vädret igen ''. Jag har sett första och den här filmen var alltså uppföljaren. Jag tycker att den var sådär, men uppföljare brukar oftast inte vara lika bra som första. Just nu ligger Sessan och sover i min säng och snart ska jag också gå och lägga mig så jag säger Godnatt!♥

Har ni sett den här filmen? Vad tycker ni om den? :)


Bik bok

De här snygga linnerna finns på bik bok och kostar 149,- . Vill ha, ryggen var super fin när den var flätad! ♥


Små grodorna ..

Inte så fint väder som jag har hoppats på men, vädret ska väl inte få förstöra midsommarn?
Jag klev upp halv nio, åt frukost, packade och nu har jag bytt om. När som helst tror jag att vi åker så nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt.
Hoppas ni får en jätte jätte bra midsommar! ♥


Usch för vädret

Ikväll har jag tränat fotboll ute i det här skit vädret, man blir så trött av att hela himlen är grå och trist.
Men men, har precis duschat och packat lite till imorgon då jag ska fira midsommar i sillviken. Hoppas, Hoppas det är bättre väder då alltså. Vill inte sitta ute med regn kläder eller vara inomhus hela tiden.
Men nu ska jag försöka packa lite till, är ganska trött.

Så här ska det se ut!


Coconut Tree


Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Rösta gärna på min klänning om ni tycker att den är värd det! ♥, rösta på min klänning här!


Tribute

Ikväll har jag spelat match mot Sävar och vi vann med 5 - 0 , wooohhoo!
Just nu sitter jag och tittar på tv, den är en hitills super bra film på 9an. Men just nu är det paus. I filmen är det en tjej som äger ett hus som är gammalt och det är hennes mormor som ägde det förut innan hon dog, men nu är det någon som förstör huset samtidigt som hon försöker renovera det och det händer massor av mystiska saker. Det ska bli spännande och se vem som saboterar allt.






tuggummi ♥

Hejhej! Idag blev det ännu en lång sovmorgon för mig, så det blev att äta lunch på direkten när jag klev upp. Därefter åkte jag med pappa och handla och då passade jag på att köpa tuggummin, i en stor förpackning! Är helt galen i tuggummi och de tar oftast slut väldigt fort, men nu antar jag att det inte ska gå lika fort.

Snart ska jag äta och börja smått att börja byta om för snart åker jag iväg och spelar fotbollsmatch!


Trött

Hallå, nu har jag tittat lite på tv, duschat och fikat när jag kom hem från träningen. Kan dock säga att jag inte var så pigg på träningen, gick runt och gäspade och det kändes som att jag kunde somna när som helst, taggad.. Men men, ska försöka vara piggare imorgon då jag har fotbollsmatch.
Det blir nog att gå och lägga sig tidigare idag än igår.

Godnatt ♥


Cykla

Har i stort sett varit lat hela dagen idag, jag har sovit, tittat på tv, suttit vid datorn men jag har också varit duktig att städa lite grann.. Men snart ska jag ta cykeln och cykla mot Isabelle och sen ska vi cykla mot fotbollsplanen för att träna fotboll!


Alvedon

Ända sen jag vakna har mitt huvud varit snurrigt och det känns som att jag har blixtar i huvudet som smäller hela tiden.

okej, det ska föreställa blixtar, inte maskar.
Men tillslut så hittade jag min räddning, Alvedon!


Top


Godmorgon


Godmorgon!
Gick och la mig rätt sent igår, så det blev en ganska lång sovmorgon för mig. Härligt! Jag tror inte jag har fattat att det är sommarlov riktigt, igår vaknade jag, fick panik och trodde det var skola. haha, men gud vad skönt det var att tänka om och att det faktiskt var sommarlov!
Nu ska jag nog ta och gå ner för att äta frukost!


Flum


Nu har Josefin lämnat mig för att cykla hem till sitt hem. tyvärr.
Vi har suttit hela kvällen till att titta på massor av longboards, mätt upp med måttband, tittat på video's och fikat. Det har varit mycket tjat om longboards, men vet du hur sugen man blir när man ser den här videon!


Vill också kunna åka så.


Longboards

Nu har jag och Josefin suttit och tittat på longboards ett bra tag. Jag har hittat ganska många som jag är sugen på.
Longboard "39 - Squarie 2" - Vit
Longboard "34 - Titan" - Turquoise
Vill typ helst ha den här!
Longboard "38 - Stickered" - Cyan
Åh jag vill ha en nuuuu! Man blir så sugen när man ser videoklipp och snygga longboards. ♥


Josefin

Har nyss ätit och snart kommer Josefin hit, vi ska titta lite på longboards och vi får se senare vad vi hittar på! ♥


Stan

Idag klev jag upp i hyfsad tid iallafall, jag klev upp klockan 10 för att jag skulle hinna duscha och fixa i ordning mig innan jag skulle möta upp Issa för att sedan cykla till stan. Det är inte så fint väder idag, det är mulet och jag trodde det skulle börja regna när vi cykla men som tur nog gjorde det inte det. Men på stan så träffade vi Josefin och gick med henne också. Det blev inget shoppande för mig men vi köpte lite fika på coop. Jag och Josse hittade en longboard på stan och vi blev helt galna för vi har pratat om det förut. Så vi gick in på stadium och tittade på longboard, skyddshandskar och planerade lite om vi ska köpa en var. Men i sånna fall blir det nog när jag och Josse kommer hem från Kreta. Nästa fredag åker vi!! ♥
Det har ju gått hur snabbt som helst, jag tror vi bokade resan i Mars och nu är det ju mindre än 2 veckor kvar!

Det var den här vi tittade på stadium.


Ny design ♥

Hejhej! Som ni ser så har min blogg fått en ny design, och det var snälla madeleine som har bloggen http://shoesoholic.blogg.se/ som gjorde designen åt mig! tacktacktack! :) Åh blir så glad av den, och färgerna är ju super fina! Så nu kanske jag kommer blogga lite mera eftersom jag har en roligare design!

Vad tycker ni om designen? :)


Mmm..


Jordgubbar, Glass & Sommar = Underbart! ♥


Klänning

När jag gick i nian fick vi sy kläder på slöjden och vi började ungefär med klädesplaggen på hösten. Jag valde att göra en klänning, och det tog ungefär från hösten till sommaren att göra klart klänningen, och då hade vi 1 lektion varje vecka men vi missade också väldigt många lektioner på grund av att vi var lediga.
Men jag valde att använda spets som över kjol och trikå som överdel.
Med en hel del tankar, stress och lite ilska blev jag äntligen klar! ♥

Här sydde jag en osynlig dragkedja.

Mönstret på spetsen.


Kluriga bilder


Vilken gubbe är störst?
Båda är lika stora! Själv var jag helt säker att den längst upp var störst men om man tittar noga ser man att de är lika stora!




ahhh! Detta går typ inte!

 




Woo hoo..


Shoppat

Hallå där! Idag vaknade jag väldigt tidigt vilket var tur eftersom jag inte vill sova bort hela dagen. Men Sessan bidrog en liten del till att jag klev upp så tidigt eftersom hon kom in och skrek på mig ett antal gånger. Iallafall så klev jag upp och åt frukost, duscha, gjorde mig i ordning till att åka in till stan med mamma! Några klädesplagg fick jag allt med mig hem, men egentligen var jag ute efter ett par svarta vanliga leggings, men hittade faktiskt inga.

Linne från H&M

Tröja från Bik Bok

Shorts från Bik Bok

Hårspännen från Bik Bok


Yeee


Godiis

Var och handlade en god sallad på ica till middag, som jag precis har ätit upp! Super god!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och se '' en mor tillsalu '', får se om den är bra. När jag var liten såg jag mycket på dem dära avsnitten. Som tillexempel brevbäraren som säger ''bunt bev'' istället för brunt brev, på grund av att han inte kan säga R.

Godis blir det också! ♥


Hopp


Så här ser det ut när jag och Amalia hoppar studsmatta!


Misse

Kom hem från träningen för ett tag sen, det gick väl ganska bra. Vi hade back träning från början så när väl träningen började var man lite trött i benen men det gick bra ändå. Efter träningen stod jag och pratade med Amalia och krama om henne för hon kommer åka iväg till Övik, Gotland och allt vart hon ska imorgon och hon tänker vara bort från mig till den 17 juli ungefär. Fyyyy! Många av mina bebisar åker bort :( Men om ungefär 2 veckor åker jag till Kretaaaaaaaaa!

Förresten idag så kände vi och såg kattungarna/kattungen sparka i Sessan's mage! :o Jag var lite orolig ett tag eftersom jag inte känt några sparkar för hon har blivit tjockare och tjockare. Jag inbillade mig förut att det kunde vara någon sjukdom eller något. Men nu behöver jag inte oroa mig för det!


make a gif - vaaa?


Träning


Har precis ätit och bytt om till träningskläder för nu ska jag cykla till fotbollsträningen!
Ha det så bra! ♥


They don't understand you

 


Sommar sommar SOMMAAR

Igår kväll var det jätte kul, eftersom jag spenderade den med mina underbara vänner! Men innan jag cykla till Johanna åt jag Kina mat till middag, åh så gott!
Iallafall hos Johanna så hoppade vi studsmatta,fota,satte upp tält och när vi satt i tältet hörde vi hur det kom hur många polis bilar och ambulanser som helst så vi blev nyfikna och cykla upp mot Röbäcks centrum för att se om det var där, men när Malin åkte hem ringde hon oss och sa att hon hade sett olyckan och att det var ungefär vi kasamark.
Efter det åkte jag och Josefin hem till henne där vi gick in på datorn och pratade men jag somnade ganska fort.
Här är några bilder från igår.


Sommarlov

Första dagen på sommarlovet! Igår hade jag väldigt blandade känslor, jag var både glad och lite ledsen eftersom jag går ut nian och alla vi kommer att splittras. Men ändå är det så grymt härligt att ha sommarlov i 10 veckor utan prov och läxor! ♥


..


dundun



Bebii


Det här är Josefin och Peter Pohls dotter (Peter pohl är en författare som jag har skrivit om i skolan).
Jag tycker hon är jätte söt! :)


-

Väder för Umeå

24°C fre lör sön mån
Klart Klart Klart Risk för regn
Aktuellt: Klart
Vind: NO – 2 m/s
Luftfuktighet: 38%

Häärligt och klockan är bara nio!


Sommar och sol

Har inte alls varit så mycket bloggande de senaste dagarna men det har varit så varma dagar och då vill man gärna vara ute.
Men i onsdags hade jag avlsutnings fest med alla nior, vi gick någon tips promenad men det var myggor överallt så vi skyndade oss snabbt in. På tipspromenaden var det frågor som: Vem är mest fingerfärdig? Sen stod det olika namn på de som var där och då skulle de tävla mot varandra genom att knyta upp knutar från ett rep och den som klarade det först vann. Sen var det lite andra tävlingar och nomineringar :)

Igår jobbade jag åt barnen i Indien genom att rensa ogräs och måla en bänk. Alla på skolan skulle jobba för att samla in pengar till barn i Indien för 100,- räcker så att ett barn får mat i en månad.
Så idag ska jag ge de 100,- som jag jobbade för igår.
Igår kväll hade även match och vi förlorade när det blev förlängning, det var super varmt på planen och ett tag var det slut på allt vatten. Sen ramlade jag ett antal gånger så jag fick några smällar på knät. Inte skönt!

Nu sitter jag på skolan och har ingen anning om vad jag ska göra, tycker nästan jag borde på sovmorgon. Det finns ingenting att göra för alla betyg är ju redan satta! Tänk nu är det ju endast några dagar kvar till sommarlov!♥


Middaaaag

Kändes inte så lockande att gå till skolan imorse, man ju gjort om dygnen nu när man har varit ledig ett tag. Men det är ju inte så mycket kvar i skolan nu, härligt.
Idag hade jag musikredovisning och de andra lektionerna var mest betygs snack och vi fick se filmer från när vi gick i 7an. haha.
Jag har tappat bort min skåp nyckel så jag har inte kunnat öppna mitt skåp på hela dagen, men jag antar jag jag kanske måste knipsa låset imorgon, om jag nu inte hittar nyckeln. Jag har länge velat ha en apparat som man kan se vart det man letar efter är någonstans, för flera gånger har jag varit stressad och aldrig hittat det man letar efter.
Men snart ska jag äta middag och sen blir det nog att byta om till fotbollsträning!


Hearts in the air ♥


Rihanna


Weow

Idag vaknade jag när klockan va ungefär 12, känns nästan som att man har sommarlov nu med alla lediga dagar! Jag har solat nästan hela dagen så nu är jag bränd på benen och på axlarna, sköööönt.. Igår kväll passade jag på att intensivtona mitt hår och jag blev faktiskt nöjd och det blev glansigare, precis så jag ville ha det.
Efter jag hade tonat håret kom mina kusiner Emma och Lisa, vi spelade '' Rock band '', spela kort och kubb.


Lunch

Har varit ute och solat en stund men det blåser en hel del och då är det ju inte skönt att sitta och frysa.
Åt även nudlar till lunch - enkelt och gott!, härligt att man kan börja äta ute nu! :)


Shopping

Detta köpte jag igår.


Friday

Igår var det bara roligheter! På morgonen åkte jag till Media Market och köpte mig en ny plattång, sen åt jag lunch och därefter cyklade jag och Josefin till stan.
Det var väldigt fint väder igår! Jag köpte mig en bikini och intensivtoning. Det blev ju som sagt väldigt varmt så vi gick och köpte oss jordgubbar, dricka och sen gick vi mot kajen och åt dem goda jordgubbarna! ♥
När jag kom hem han jag sola en liten stund innan Issa's familj kom och grillade.
Det var jätte mysigt och Issa hade bakat en jätte god rabarber paj, jag är faktiskt sugen på att göra en nu! :)
Vi fotade en hel del och sen bubblade vi i bubbelpoolen och tittade på Sverige mot Moldavien.
Men efter ett tag blev det väldigt varmt och då gick vi upp och tittade på en film med Robert Gustavsson, gud vad man skratta!

Härlig fredag!


Årets sommarplåga?


haha, han är ju galen. Vad tror ni, blir det årets sommarplåga?


Mat

Har nyss ätit våfflor med grädde och sylt alltid lika gott, och alltid en deg klump i magen efteråt. Våfflorna blev nog inte så goda, jag skyller på våffeljärnet som inte ville sammarbeta och inte nog med det, när jag vände mig om stod Sessan(min katt) och slickade på grädden. typiskt.
Men nu ska jag cykla iväg till Josefin!

Josefin är rädd.


What about me



Summer


2 Juni

Gud var härligt det var att vakna av att det inte var någon skola idag!
Jag är ju faktiskt ledig tills på tisdag, hur härligt som helst.
Idag tog jag iallafall en lång sovmorgon och sen har jag varit duktig att städa mitt rum, så nu är det rent och fint. Jag har även sorterat bort en massor av gammalt smink och sorterat onödiga papper.
Snart ska jag gå och duscha och sen måste jag sätta igång med att skriva en utvärdering till slöjden, efter att jag har skrivit den så är jag fri från läxor och prov ♥

 
Förresten såg jag Fredrik, han i '' vem kan slå filip och fredrik '' när jag satt och åt lunch på max igår!


Stan

Idag är den 1 juni! Vi hade halvdag på skolan idag så vi fick sluta där vid lunch så då åkte jag, Johanna, Josefin, Linnéa och Sara in till stan och när vi kom in åt vi lunch på max. Sen gick vi och tittade i olika butiker men det var lite stressigt för Josefin skulle klippa sig och slinga sig så då gick vi dit och väntade där och det tog en väldigt lång stund men vi gick och tittade i butiker ett tag också. Josefin blev jätte fin i håret och det var sött! :) Jag köpte en ny foundation för jag var inte riktigt nöjd med min andra. Sen köpte jag en bikini, rosa och svart! :)


RSS 2.0